Danielle Sterk: ,,Een kleinschalige club met een warme uitstraling en een laagdrempelige, relaxte sfeer.’’
Danielle Sterk: ,,Een kleinschalige club met een warme uitstraling en een laagdrempelige, relaxte sfeer.’’ Caspar Huurdeman

Vitaler worden in 35 minuten

Zakelijk

ADVERTORIAL Aanstaande donderdag opent Vitaal Sterk in de Laanstraat, een lifestyle sportboutique met een uniek concept. 

Bewegen is belangrijk voor de gezondheid van de mens. Helaas blijft er tegenwoordig weinig tijd en motivatie over om te sporten. Urenlang trainen in een overvolle sportschool wil niet iedereen. Voor mensen met weinig motivatie is het lastig om een geschikte sportschool te vinden, omdat het van belang is dat zij voldoende ondersteuning krijgen. Je spieren hebben die beweging hard nodig, want die houden ons vitaal, gezond en slank. Gelukkig is er bij Vitaal Sterk binnenkort een manier, waarop er snel, veilig en 30 procent effectiever gesport kan worden.

Eigenaresse Danielle Sterk vertelt graag over haar moderne club: ,,We sporten hier met ‘De Milon Cirkel’, het zijn volautomatisch computer gestuurde apparaten die we helemaal op jouw lichaam kunnen instellen. Milon is een fitness-cirkel met toestellen, waarop je afwisselend je uithoudingsvermogen en spierkracht traint. Met een persoonlijk polsbandje worden de apparaten automatisch ingesteld en dat zorgt ervoor dat je altijd op de meest optimale manier traint. Een training duurt 35 minuten, waarin je het circuit twee keer hebt gedaan. Het is dus een snelle en effectieve manier van sporten. Voor- en achteraf worden de spieren verwarmd en gestretcht. Mensen willen niet uren bezig zijn met sporten. Wij zitten dan ook dicht bij alle winkels, zodat mensen voor of na het sporten hun boodschappen kunnen doen.” 

De club is voor alle leeftijden, maar vooral gericht op de doelgroep die het sociale en persoonlijke aspect nodig heeft om te sporten. Danielle: ,,Wij staan zelf in de cirkel als personal coach, waarbij we de mensen aanmoedigen en ondersteuning geven als ze dat nodig hebben. We willen de mensen helpen met gezond bezig zijn en om vitaal ouder te worden.’’ Ze heeft zelf vele jaren met veel enthousiasme gesport op de Milon Cirkel en kent dus als geen ander de positieve effecten ervan. Ze wil leden helpen hun doel te realiseren in een omgeving ‘waarbij je geen nummer bent en jezelf kunt zijn’.

Meer informatie over Vitaal Sterk op: www.vitaal-sterk.nl, facebook.com/vitaalsterk en instagram.com/vitaal_sterk..

door Nina Ostendorf

advertentie
advertentie