Hockeysters dieper in de zorgen

28 mrt, 11:00 Hockey N. van Wijk
De BMHV
De BMHV

LISSE De klus om een verblijf in de derde klasse voor volgend seizoen veilig te stellen wordt steeds zwaarder voor dames 1 van BMHV. Gisteren was Hisalis met 2-0 te sterk.

De tegenstander uit Lisse staat onderin de middenmoot van de ranglijst en is dus zeker geen wonderploeg. Dat de Baarnse hockeysters winstkansen hadden, bleek wel uit de eerste helft. Trainer-coach Jaimie Swiers had met zijn speelsters de videobeelden van de vorige wedstrijd goed geanalyseerd en duidelijke afspraken gemaakt. 

Alles klopte vervolgens ongeveer bij BMHV gisteren in de eerste periode, tot vlak voor het vijandelijk doel. Want de strafcorner en de drie veldkansen kwamen niet tot een doeltreffende afronding. ,,We belonen onszelf dan niet”, stelde..

Mis niks, lees alles van Baarn


Blijf op de hoogte van alles wat er speelt in de gemeente Baarn en omliggende plaatsen met Baarnsche Courant. Onze redactie plaatst elke dag nieuwe artikelen en exclusieve verhalen online. Als abonnee van Baarnsche Courant lees je die allemaal. Schrijf je in, dan lees jij ook alles over Baarn.