Afbeelding
Foto door Daniele Franchi via Unsplash

Aanstekers bedrukken met bedrijfslogo’s

7 februari 2024 om 07:35 Partnercontent

Voor bedrijven zijn relatiegeschenken belangrijk om relaties goed te onderhouden. Om de juiste geschenken te bedenken, kun je vertrouwen op persoonlijke aandacht en advies. Een uitstekende optie is het schenken van aanstekers. Veel mensen gebruiken immers aanstekers, voor het aansteken van kaarsen in woningen. Met oplopende energierekeningen stappen veel mensen over op kaarsen om de woning sfeervol te verlichten. Zo kunnen lampen uitblijven en bespaar je op de energierekening. Uiteraard kun je aanstekers nog voor meer doeleinden gebruiken. Het is daardoor een geschikt relatiegeschenk, waarmee je werkelijk indruk maakt. Zeker wanneer je jouw logo toevoegt aan het ontwerp van de aansteker. Zo weten bedrijfsrelaties direct dat het geschenk van jouw bedrijf afkomstig is en zul je jouw diensten ook bij anderen onder de aandacht brengen.

BIC-aanstekers als geschenk

Via aanstekers.nl bestel je eenvoudig fijne BIC-aanstekers. Dit merk is vooral bekend van de blauwe pennen, die tegenwoordig eveneens uiterst populair zijn. De aanstekers van dit merk kun je voor verschillende doeleinden gebruiken. De aanstekers zijn onderdeel van een ruime collectie aan producten en lenen zich bij uitstek als relatiegeschenk aan klanten, leveranciers of zakenrelaties. Dit zijn fijne aanstekers, die je bovendien eenvoudig kunt laten bedrukken. Door jouw bedrijfsnaam of het logo erop te laten drukken, ziet iedereen direct dat de aanstekers een geschenk zijn vanuit jouw bedrijf. Dit is een attent gebaar, waarmee je aangeeft dat je de onderlinge verstandhouding en relaties waardeert. Je geeft iets weg met het logo van jouw bedrijf, waardoor relaties zich opnieuw met jou zullen verbinden.

Aansteker met foto

Naast een logo van je bedrijf is het eveneens mogelijk om een bepaalde tekst toe te voegen. Zo kun je nog beter jouw boodschap verspreiden en onderlinge verstandhoudingen versterken. Je kunt bovendien een bic aansteker bedrukken met foto. Dit kan een afbeelding zijn van het bedrijfspand, of een weergave van jouw product of dienst. Zo kan niemand meer om jouw bedrijf heen en zal iedereen onder de indruk zijn van de moeite die genomen is om een passend geschenk te bedenken. Een aansteker is eenvoudig te bedrukken met een foto, tekst of logo. Je kunt advies inwinnen over de mogelijkheden, zodat je met een prachtig eindproduct eindigt. Er is steeds meer mogelijk, waardoor je jouw bedrijf eenvoudig promoot door middel van relatiegeschenken. Een aansteker bedrukken met een foto, logo of tekst is een uitstekende manier om de onderlinge verstandhoudingen te versterken.

Marketing door aanstekers met logo

Om jouw bedrijf te promoten, kun je kiezen voor aanstekers met logo. Zonder te drukke marketing kun je jouw bedrijf zo alsnog subtiel onder de aandacht brengen. Een aansteker legt ongemerkt grote afstanden af. Wanneer jouw relatie daadwerkelijk besluit de aansteker te gebruiken, dan komt de aansteker en dus jouw logo bij velen onder de aandacht. Het logo zal ervan afspatten, waardoor anderen ook geïnteresseerd raken in de dienstverlening van jouw bedrijf. Uiteindelijk kan een simpel relatiegeschenk als een aansteker met logo zo zorgen voor een verruimde klandizie, zonder dat je hoge marketingkosten hoeft te maken. 

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie