Afbeelding
Foto: Freepik

Items met logo laten maken voor de promotie van je bedrijf

27 juni 2023 om 10:32 Partnercontent

Steeds meer bedrijven ontdekken de voordelen van items met logo. Vandaag de dag kan met behulp van moderne technieken zo ongeveer alles worden bedrukt. Van petjes tot tassen en van mokken tot pennen. Wil je waterflessen met logo om uit te delen aan trouwe klanten? Dan kun je die laten maken tegen een scherp tarief. Zo’n cadeautje is ideaal, omdat steeds meer mensen het belangrijk vinden om gedurende de dag genoeg water te drinken. Je kunt kiezen uit verschillende modellen en kleuren. Ook de bedrukking kan in allerlei stijlen en kleuren worden aangebracht.

Weggevers laten maken voor je bedrijf
Kleinere items zijn ideaal om weg te geven als je bijvoorbeeld met je bedrijf op een beurs staat. Je kunt aanstekers bedrukken of sleutelhangers of een ander item dat bij een breed publiek in de smaak valt. En uiteraard is het dan de bedoeling dat jouw bedrijfsnaam blijft hangen. De ontvanger herinnert zich hopelijk de naam van je bedrijf als hij of zij de dienst of product nodig heeft die jouw bedrijf aanbiedt. Je kunt ze ook gebruiken als je een nieuwe zaak opent of bij een bedrijfsjubileum.

Hoe bestel je items met logo?
Een bestelling doen voor aanstekers, pennen, drinkflessen of andere items met logo is heel eenvoudig. Je hebt er alleen een digitaal logo van je bedrijf voor nodig. Zorg dat dit in goede kwaliteit is, des te mooier wordt het eindresultaat. Laat het bij voorkeur maken door een grafisch professional. Dit bestand lever je aan bij je bestelling. Overleg eventueel met de leverancier wat de beste manier is van bedrukken, want hiervoor zijn verschillende technieken. Calculeer het aantal nauwkeurig. Je betaalt uiteraard minder per item als je meer bestelt. Maar een voorraad voor tien jaar is ook weer overdreven. Vaak kun je gemakkelijk een nieuwe bestelling plaatsen voor hetzelfde item.

Klantenbinding met gepersonaliseerde artikelen
Mensen voelen zich vaak verbonden met een bedrijf als ze iets hebben van dat bedrijf. Kijk maar naar de shoppers van de supermarkt. Je laat daarmee zien dat je daar je boodschappen doet. Datzelfde kan gelden voor bijvoorbeeld een laptoptas die een medewerker van de zaak krijgt. Maar ook met kleine items zoals een balpen of een Zwitsers zakmes kun je dit effect al bereiken. Het hoeft vaak niet veel te kosten. Medewerkers zijn vaak ook dol op de pennen van kantoor, zeker als ze lekker in de hand liggen en goed schrijven. Maar ook een schrijfblok met logo dat je krijgt tijdens een seminar kan dat effect al geven. En al deze items kun je gemakkelijk online bestellen. Veel bedrijven werken ook met zelfklevende memoblaadjes, ‘geeltjes’ met logo. Hiermee kun je direct de aandacht trekken en gelijk reclame maken voor je bedrijf. Je kunt die handige zelfklevende briefjes natuurlijk ook gebruiken bij huis aan huis reclame-uitingen. Ook dan is het effect van meteen de aandacht trekken zeker een pluspunt.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie