Afbeelding
Foto: Shutterstock

Voordelen van een tweedehands bedrijfswagen: profiteer ook van occasions!

Partnercontent

Transport en vervoer maken vandaag de dag een fiks onderdeel uit van de bedrijfskosten die je als ondernemer voor je kiezen krijgt. Om deze reden kiest een groeiend aantal bedrijven en zelfstandig ondernemers ervoor om, als er een nieuwe bedrijfswagen aangekocht moet worden, om kritisch te kijken naar voordelige kwaliteitsoplossingen. Gelukkig zijn die er. Wie namelijk besluit om voor zijn of haar onderneming een tweedehands bedrijfsbus of bedrijfsauto te kopen, via een speciaalzaak zoals DUTCH Vans, kan flink besparen zonder op het gebied van kwaliteit in te leveren. Een occasion kopen voor jouw onderneming, zoals een Ford Transit Custom occasion, als bedrijfsvoertuig heeft namelijk een hele hoop pluspunten te bieden. Lees hieronder gauw verder en ontdek ook wat een gebruikte bedrijfsauto voor meerwaarde kan hebben als je ondernemer bent en op de transportkosten wilt of moet letten!

Een occasion is betaalbaar en kun je daarom vaak in één keer afbetalen

Fijn aan de aanschaf van een tweedehands of derdehands bedrijfsvoertuig is dat de aankoopprijs aantrekkelijk is en door veel bedrijfsleiders vaak direct volledig kan worden afbetaald. Dit komt doordat gebruikte voertuigen in de eerste jaren van gebruik een hoge afschrijving hebben en daardoor snel voordelig worden. Nieuwe bedrijfsauto’s zijn daarentegen aanzienlijk prijziger en vereisen, zeker als je krap bij kas zit, soms een bedrijfslening om te kunnen aankopen. En lenen is iets wat je als ondernemer liever niet wilt.

Kies daarom voor een occasion van DUTCH Vans, zoals een Mercedes Vito of een Ford Transit Custom occasion, en je komt niet met schulden te zitten. Fijn is uiteraard ook dat je qua investering aanzienlijk minder geld kwijt bent door een gebruikte bedrijfsauto of bedrijfsbus te kopen. Daarom zeggen wij: leve de scherp geprijsde Ford Transit Custom occasion. En alle andere occasions die je als bedrijfsvoertuig kunt inzetten!

Er zijn genoeg tweedehands bedrijfsauto’s met een complete inrichting

Wat klanten die een gebruikte bedrijfswagen aanschaffen vaak waarderen aan deze occasions, is dat deze tweedehands bedrijfsauto’s vaak al een complete inrichting hebben voor het gebruiksdoel. Zo is het natuurlijk lekker als je een bestelbus kunt kopen als schilder, waar allerlei vakken en planken inzitten die je kunt gebruiken om je schilderspullen in op te bergen en mee te transporteren. En ben je een klusjesman die geregeld een verbouwingsproject moet uitvoeren? Dan heb is het aangenaam als je een gebruikte bedrijfsbus kunt kopen waar je je gereedschapskist, benodigde materialen en apparatuur gemakkelijk en veilig in kwijt kunt. Met veel occasion bedrijfswagens is dit gelukkig mogelijk, dus zoek goed en wees kritisch voordat je een keuze maakt!

De tweedehands automarkt biedt een enorme variatie

Ideaal aan de occasionmarkt is dat het aanbod gebruikte bedrijfsvoertuigen erg groot is. We zagen al dat dit het gemakkelijker maakt om een bedrijfsbus te vinden die voorzien is van een inrichting, zoals stellages, planken en opbergruimte. Maar er is nog een interessante plus aan de brede automarkt met occasions. En dat is de haast grenzeloze keuzemogelijkheden die je hebt als het gaat om automerken, merken bedrijfsbusjes en autotypes. Of je nu opteert voor een Ford Transit Custom occasion, een ruime tweedehands Volkswagen bus wilt kopen of gaat voor een sportieve zakelijke auto: het aanbod is offline en online verrassend groot.

Prettig is dat er tal van goede vergelijkingssites op internet te vinden zijn, die je helpen om goed te kunnen vergelijken en de beste keuze te maken in jouw situatie. Kijk gewoon ons op de website van een goede aanbieder van gebruikte bedrijfsauto’s en -busjes en blader door het assortiment heen. Neem bij interesse contact op met de autohandelaar of garage en maak vooraf altijd een proefrit om een miskoop te voorkomen!

advertentie