Afbeelding

Kunst Kijk Route gaat laatste week in

21 juli 2021 om 09:31 Kunst

De Baarnse Kunst Kijk Route wil je niet missen, dus kom naar het centrum van Baarn en combineer kunst kijken met pauzes op zomerse terrassen. De zon schijnt en het is heerlijk weer om eropuit te gaan, kunst te kijken en een terrasje te pakken. Baarn bruist van de gezellige terrassen, dus combineer kunst kijken met onderweg een uitgebreide lunch en een drankje. 

BAARN Met meer dan 60 kunstenaars kan er geconcludeerd worden dat Baarn een echt kunstdorp is. Kunst Kijk Route Baarn is al een paar weken aan de gang en duurt nog tot en met aanstaande zondag 25 juli. Baarnse kunstenaars tonen hun werk vanachter de ramen en in de tuinen van hun eigen ateliers en woningen. Diverse disciplines, zoals keramiek, fotografie en abstracte kunst, komen aan bod.

Op de route vind je diverse restaurants met heerlijke terrassen, zoals Kasteel Groeneveld, Restaurant Eemlust, De Smaecken van Hamelink en Dorsthuys Demmers.

Ook als het weer even tegenzit is de Kunst Kijk Route Baarn een ideaal uitje. Combineer een fietstocht langs de huizen van kunstenaars met een bezoek aan een tentoonstelling. Maak een tussenstop bij Herberg Boschoord waar diverse kunstenaars exposeren en je kan lunchen, of bezoek de tentoonstellingen bij Kasteel Groeneveld (tickets via www.kasteelgroeneveld.nl).


Of bezoek de kunstenaars in hun atelier, de ideale gelegenheid om kunst te kijken én kopen.

De volgende kunstenaars openen op zaterdag en/of zondag hun atelier: Marion Kraus, Herma de Jong Hat Design, Maarten van den Burg, Marja Glimmerveen, Atelier Peter Altena, Jolien Pruis, Atelier depARTure, Barlight, Mi Marie Keramiek .

Dus stap op de fiets of trek de wandelschoenen aan en kom naar kunstdorp Baarn. Op www.zomerkunstbaarn.nl vind je de plattegrond en alle informatie over tentoonstellingen, de kunstenaars en openingstijdens van ateliers.

De plattegrond is ook verkrijgbaar bij onder andere de VVV (Stationsplein 74), de bibliotheek (Hoofdstraat 1) en Hogeveen Mannenmode (Laanstraat 65d).

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie