Afbeelding
Karla Meursing

Kunst Kijk Route Baarn van start

30 juni 2021 om 08:30 Kunst

BAARN Iedereen kan tot en met zondag 26 juli genieten van kunst in de buitenlucht tijdens de Kunst Kijk Route Baarn. De tweede editie is afgelopen weekend van start gegaan. Doordat deze samenviel met het Landelijk Atelierweekend was dit weekend uitermate geschikt om kunst te kijken én te kopen.

Op maar liefst 65 locaties is kunst te bekijken. Op elke locatie wordt een kunstwerk getoond, bijvoorbeeld een beeld in de tuin of juist een mooi schilderij in de vensterbank. Alle disciplines komen aan bod, zoals abstracte kunst, stillevens, keramiek, fotografie en beeldhouwwerken. Hiermee is er een fiets- en wandelroute met een zeer divers kunstaanbod.

De Kunst Kijk Route is ook perfect te combineren met een bezoek aan een expositie. Bij Kasteel Groeneveld zijn er diverse exposities (tickets via www.kasteelgroeneveld.nl), op dit moment is er een tentoonstelling met werk van Ben Rikke en in de loop van de maand staan er nieuwe tentoonstellingen op de planning.

Bij Herberg Boschoord kan kunst kijken gecombineerd worden met een hapje eten. Speciaal voor de Kunst Kijk Route is er zowel binnen als buiten van alles te zien: buiten kan je kijken naar de beelden van Marian Menting en geschilderde panelen van Hilde Kokshoorn en binnen is er werk te bezichtigen van Jeannine Cappetti, Mevrouw Dekker en Anne Marie Huitem.

Ben je zelf geïnspireerd geraakt door alle kunst? Dat komt goed uit, want Volksuniversiteit Baarn organiseert zomerspecials. Dinsdag 13 juli is er een workshop ‘stilleven schilderen’ en dinsdag 27 juli is er een workshop ‘stillevens fotograferen’ (door Marion Kraus). Daarnaast is er woensdag 4 augustus een workshop klei en keramiek voor (groot)ouders en kind door Patricia Lotens.

De plattegrond is teven verkrijgbaar bij o.a. de VVV (Stationsplein 74), de Bibliotheek (Hoofdstraat 1) en Wim Hogeveen (Laanstraat 65D).

Kijk ook eens op www.zomerkunstbaarn.nl 

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Jong en oud kan genieten van kunst tijdens de Kunst Kijk Route. Zoals van het werk van Peter Altena bij Wim Hogeveen.
Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie