‘Dreams to Survive’ persoonlijk verhaal van Desray in Theater de Speeldoos Baarn

14 januari 2023 om 19:15 Podiumkunsten

BAARN Theater de Speeldoos voegde onlangs een nieuwe voorstelling toe aan haar programma. Het gaat om de voorstelling Dreams to Survive van zangeres Desray, die op vrijdag 27 januari te zien is in het Baarnse theater.

,,Desray is voor ons een bekende, ze trad in ons theater al eerder op tijdens de Sunday Sessions. Toen wij van haar hoorden dat zij met een eigen theatershow bezig was, waarin ze haar indrukwekkende levensverhaal vertelt, zagen we dat als een mooie toevoeging aan ons theaterprogramma”, aldus Tom van der Poel, directeur Theater de Speeldoos.

Hoe overleven je dromen in deze wereld vol verplichtingen en verwachtingen?En hoe overleef jij zonder het nastreven van je dromen? En als ze dan uitkomen, is het leven dan volmaakt? Of is er meer in het leven dan het najagen en realiseren van je dromen?

Iedereen heeft in zijn leven weleens ergens van gedroomd. Die ene baan, dat succesvolle bedrijf of het grote gezin… Maar welke dromen zijn daadwerkelijk uitgekomen? Welke zijn er gaandeweg het leven verloren gegaan? En wat is daar onverwacht voor in de plaats gekomen?

Powervrouw Desray had ook een droom… en die kwam al vroeg uit.
Als leadzangeres van 2 brothers on the 4th floor reisde ze in de jaren 90 de hele wereld rond en scoorde ze de ene hit na de andere. Come take my hand, Never Alone en natuurlijk Dreams! Hoe werd die droom gerealiseerd? Was het geluk? Talent? Of gewoon heel hard werken? En welke prijs heeft ze moeten betalen om dit te realiseren?

De theatervoorstelling Dreams to Survive is het persoonlijke & inspirerende verhaal van zangeres Desray. Een verhaal over het grote succes in de artiestenwereld en haar lange intense zoektocht naar het realiseren van haar dromen. Onderweg breekt er een pittige periode aan. Desray krijgt borstkanker. Deze zware tijd brengt ook bijzondere momenten met zich mee. Een van persoonlijke groei en waardevolle levenslessen.

“Ik heb mezelf in die periode een aantal essentiële vragen gesteld. Wie ben ik als soloartiest? Welke stijl van muziek past bij mij? Wat heb ik van mijn levenservaringen geleerd en waar droom ik zelf nog van?

Tijd om gezamenlijk de balans op te maken met muzikale herinneringen uit de 90’s en inspirerende muziek van haar eerste onlangs verschenen eigen soloalbum Dreams of Magic. Was dit een inspirerende theatershow of een heerlijk concert zul je jezelf na afloop afvragen. Oordeel zelf…

Dreams to Survive is op vrijdag 27 januari te zien in Theater de Speeldoos. Voor meer informatie en tickets kan men terecht op de website van het theater speeldoosbaarn.nl

Afbeelding
Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie