Afbeelding
Foto door Tembela Bohle

Tips om succesvol te gokken!

Partnercontent

Voetbal. Het is een bekende sport die over heel de wereld gespeeld wordt. Een bekend fenomeen onder het sporten is het gokken op voetbal. Je kunt hierdoor flink wat geld winnen. Hoewel je geld kunt winnen, kan je natuurlijk ook geld verliezen. Dit wil je het liefste voorkomen. Door de volgende tips hieronder te lezen, zorg je ervoor dat je de kans op winnen verhoogt en op verliezen verlaagt!

Tip 1: Quoteringen onder de 2.00

Waar het vaak fout gaat bij gokkers is de quoteringen. Hierbij kijken ze daar naar en zetten ze in op de hoogste. Hierbij kunnen ze zien hoeveel geld ze terug kunnen krijgen en zijn bang om de inzet te verliezen. Het is dus van belang een bepaalde hoogte te hebben van de inzet. Hier moet je dan niet boven komen. Onder een goed maximum valt 2.00. Hierbij is de kans op een goede winst ongeveer 50%. Wanneer je boven de 2.00 gaat zitten, maak je de kans op winnen een stuk kleiner en zul je dus sneller geld verliezen. 

Tip 2: Verspreid over meerdere weddenschappen

Spreiden is een van de belangrijkste aspecten bij het gokken. Wanneer je alles op een weddenschap zet en je deze verliest, ben je al het geld kwijt. Op het moment dat je gaat spreiden voorkom je dit. Hierdoor voorkom je dat je straks zonder geld komt te zitten. Je hoeft hierdoor niet bang te zijn om je geld in te zetten, omdat de kans groter is door het spreiden dat je dan ergens anders nog wat zou winnen. 

Tip 3: Houd geduld

Hoewel het erg lastig kan zijn om je geduld te bewaren, is dit bij het gokken op voetbalwedstrijden wel erg belangrijk. Bij veel mensen draait het om snel gokken en winnen. Hierdoor wordt er geld ingezet op wedstrijden die niet logisch zijn. Hierdoor raken ze veel geld kwijt, wat je natuurlijk wilt voorkomen. Belangrijk is om geduld te bewaren en voor de meeste zekerheid te gaan. Hierdoor moet je even wachten voordat de buit binnen is, maar kun je uiteindelijk genieten van de goede winst. 

Tip 4: De kleine competities doen er ook toe

Vaak draait het bij goksites om de grote competities. Dit is natuurlijk ook meer dan logisch, want daar komt het meeste gok publiek naar toe. Omdat veel gok publiek naar de grotere competities gaat, hebben de kleine competities competentie voor jou. Hierbij zijn de quoteringen vaak een stuk minder nauwkeurig, waardoor je sneller geld zou kunnen winnen. En dat is natuurlijk waar je het allemaal voor doet, dus hoe meer hoe beter.  

Tip 5: Stel een budget vast

Je hebt al eerder kunnen lezen dat bij gokken de kans bestaat dat je je inzet verliest. Het is dus heel belangrijk een budget vast te stellen. Hierdoor voorkom je dat je geld verliest die je eigenlijk nodig had. Je bedenkt je van tevoren dus hoeveel je kunt missen, stel je verliest de weddenschap. Hierdoor voorkom je mogelijke problemen en kun je alleen maar extra genieten als je de weddenschap wel wint. 

advertentie
advertentie