Marijke Helwegen komt voor Marijke's Choice naar ondernemers toe.
Marijke Helwegen komt voor Marijke's Choice naar ondernemers toe. Baarnsche Courant

Marijke’s Choice voor ondernemers; aftrap bij Wim Hogeveen Mannen

Mensen

BAARN ,,Ik vind het leuk om te doen, erg inspirerend.” Ombudsvrouw Marijke Helwegen is afgelopen week op pad geweest voor de aftrap van Marijke’s Choice. Bij Wim Hogeveen Mannen viel haar keuze voor echtgenoot Harry op een trui van Ralph Lauren.

Marijke’s Choice is een nieuw concept van de Baarnsche Courant voor ondernemers. Ze kunnen een publiciteitspakket kopen dat bestaat uit een advertentie in de BC, een filmpje en foto’s met Marijke Helwegen. ,,Ik kom naar de zaak en laat de ondernemer vertellen wat hij of zij onder de aandacht wil brengen”, legt de Baarnse mediapersoonlijkheid uit. Het filmpje wordt op professionele wijze opgenomen en gemonteerd. De ondernemer kan dat naar believen delen op social media en website. Ook wordt het filmpje gedeeld op de social mediakanalen van de Baarnsche Courant én van Marijke Helwegen, gezamenlijk goed voor duizenden volgers.

Verkoopcoördinator en bedenker van Marijke’s Choice, Barbara Illing, legt uit: ,,We hebben, samen met Marijke Helwegen, een pakket bedacht voor ondernemers met online exposure en in de krant. Marijke komt op bezoek bij hen en praat over hun zaak, desgewenst kan er een product in de spotlight gezet worden. Het pakket bestaat uit: Bezoek van Marijke Helwegen, een video gemaakt door onze videograaf, gemakkelijk te delen op social media en een advertentie in de Baarnsche Courant en Baarn huis-aan-huis. Het pakket zorgt voor een groot bereik. De eerste vijf ondernemers die zich inschrijven voor dit concept krijgen als extra ook een foto met Marijke en een interview in de krant.”

Het filmpje van het bezoek aan Gert-Wim Hogeveen is te vinden op www.baarnschecourant.nl en de social mediakanalen van deze krant.

Informatie is op te vragen bij Barbara Illing of René Gerritsen via verkoop.baarn@bdu.nl of 0342 - 494 833.

Door Christine Schut

Afbeelding
Afbeelding
advertentie
advertentie