Lies Visschedijk (midden) is Soof.
Lies Visschedijk (midden) is Soof.

Film Soof 3 in Theater de Speeldoos

29 oktober 2022 om 07:27 Film

BAARN Lekker op maandagmiddag naar de film, dat kan in De Speeldoos. Op maandag 31 oktober draait het derde deel en tevens het slot van de succesreeks rondom Soof met prachtige hoofdrollen voor Lies Visschedijk en Fedja van Huêt. 

Kijkers waarschuwen: het laatste deel, Soof 3, is er een met een lach én een traan. Er zijn nog kaarten voor de filmvertoning op maandagmiddag.

In Soof 3 heeft Soof eindelijk haar leven lekker op de rit. Ze is gelukkig, de Kooksoof loopt prima en de kinderen zijn groot en klaar om uit te vliegen. Soof houdt als vanouds alle ballen in de lucht, voor iedereen. Op het moment dat ze slecht nieuws krijgt, komt Sascha thuis en stelt haar verloofde voor. 

HUWELIJK OP KOMST Soof grijpt het huwelijk van haar dochter met beide handen aan om haar kop in het zand te steken. Soof moet leren zelf ook eens hulp toe te laten, omdat ze die hulp waard is en haar familie van haar houdt.

Actrice Lies Visschedijk kruipt in deze film nog één keer in de huid van de klungelige chaoot Soof. En dat doet ze wederom ontzettend goed. De rol van Soof is haar op het lijf geschreven en zij mocht dan ook lovende recensies in ontvangt nemen voor haar acteerwerk in deze film. 

KLUNGELIGE CHAOOT De Volkskrant gaf de film maar liefst 4 sterren: ‘Haar past de Soof-huid zo goed dat ze al genoeg heeft aan een blik of een flardje intonatie om een scène iets op te tillen, of te laten kantelen.’

De Telegraaf schreef passend: ‘Zo is Soof 3 een grand dessert dat op passende wijze en met een lach en een traan afscheid neemt van een van de populairste filmpersonages uit de Nederlandse cinema.’

Voor meer informatie en kaarten kan men terecht op de website van het theater: https://www.speeldoosbaarn.nl/.

Christine Schut
Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie