Op vrijdag 6 mei om 14.00 uur vertoont Theater de Speeldoos Baarn de familiefilm De Drekkies.
Op vrijdag 6 mei om 14.00 uur vertoont Theater de Speeldoos Baarn de familiefilm De Drekkies.

Vakantiefilm De Drekkies in Theater de Speeldoos Baarn

4 mei 2022 om 15:53 Film

BAARN Het is vakantie! Tijd om naar de film te gaan. Op vrijdag 6 mei om 14.00 uur vertoont Theater de Speeldoos Baarn de familiefilm De Drekkies. Een heerlijk stinkend animatie avontuur voor het hele gezin. Voor deze vertoning zijn nog kaarten beschikbaar.

Ga mee naar Stinkiestad waar de bewoners behoorlijk in de put zitten. De vuilnisbelt in de buurt stinkt zó erg, dat toeristen wegblijven en winkels moeten sluiten. Alleen de eigenaardige familie Drekkie is happy. Met hun huisdraak Vuurkontje wonen zij op de afvalberg en leven van de troep die er ligt. Hun lievelingskostje: oude batterijen in gesmolten plastic met autobandschaafsel. Alleen willen de burgemeestersvrouw en een op geld beluste aannemer de vuilnisbelt omtoveren tot een superdeluxe sauna met buitenbaden en massagesalons. Maar... waar moeten de Drekkies dan wonen? Meteen komen de groene gekkies in actie en ze krijgen hulp uit onverwachte hoek...

Na drie spannende boeken hebben de merkwaardige wezentjes De Drekkies nu een eigen bioscoopavontuur! Vol doldwaze avonturen en humor voor jong en oud. Grappig is de gemene aannemer Hamer die wel erg klunzige bouwvakkers in dienst heeft. Maar het leukst is de ‘vieze’ familie Drekkie die luistert naar namen als Smoezel en Smurrie. En niet alleen genieten zij van stinksokken en kippenscheten, ook hebben ze een belangrijke boodschap: grote mensen, ruim jullie troep eens netjes op! En zo is het.

KAARTEN De Drekkies is op vrijdag 6 mei om 14.00 uur te zien in Theater de Speeldoos Baarn. Filmkaarten zijn verkrijgbaar via www.speeldoosbaarn.nl/film voor € 8,50 per kaart. De kaartprijs aan de theaterkassa is € 9,50. Een consumptie is bij de kaartprijs inbegrepen. Na uw online betaling ontvangt u de tickets per e-mail. De theaterkassa is geopend op maandag, woensdag en donderdag van 10.00 tot 12.00 uur. Op dinsdag en vrijdag is de theaterkassa gesloten. Deze film wordt met pauze vertoond.

Christine Schut
Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie
advertentie