Afbeelding
Wessel de Groot

Romcom Casanova’s in De Speeldoos

26 november 2020 om 17:00 Film

Casanova’s is een romantische komedie over de onzekere en timide journalist Bas die undercover moet gaan om een mysterieuze datingcoach te ontmaskeren. Deze datingcoach heeft een bestseller geschreven en komt nu met een tweede boek en workshop waarvan hij beweert incompetente mannen binnen drie dagen te kunnen transformeren in heuse casanova’s.

BAARN De Nederlandse romcom Casanova’s is op maandag 30 november om 14.00 en 20.15 uur te zien in Theater de Speeldoos. Met hoofdrollen voor Jim Bakkum en Lieke van Lexmond en een rol voor Tygo Gernandt die zich volledig uitleeft als versierdersgoeroe Don Marco. Er zijn nog enkele kaarten verkrijgbaar

De film is geïnspireerd door de eigen ervaringen van regisseur Jamel Aattache. Hij was zelf ooit nogal onhandig met de andere sekse, maar zag zijn kansen op het liefdespad aanzienlijk verbeterd na het volgen van een versiercursus. Hierdoor voelt de kijker meteen die oprechte persoonlijke betrokkenheid van de filmmaker die écht gelooft in het ‘heropvoeden’ van zijn mannelijke personages. Een sterrencast, fijne plotwendingen en een prachtige bijrol voor de Rotterdamse skyline maken de film een lust voor het oog en het hart.

Deze film wordt zonder pauze vertoond.

KAARTEN Filmkaarten zijn verkrijgbaar via www.speeldoosbaarn.nl/film voor € 10,50 per kaart. Een consumptie is bij de kaartprijs inbegrepen. Na online betaling worden de tickets per e-mail verstuurd. De theaterkassa is geopend op maandag, woensdag en donderdag van 10.00 tot 12.00 uur. Op dinsdag en vrijdag is de theaterkassa gesloten. Conform het coronaprotocol dienen kaarten van tevoren aangeschaft te zijn; de theaterkassa is op de avond van de voorstelling niet geopend voor last-minute (anonieme) kaartverkoop.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie