Een verrukkelijke rol van Celia Imrie in de film Love Sarah.
Een verrukkelijke rol van Celia Imrie in de film Love Sarah. Laura Radford

Film Love Sarah in Theater de Speeldoos

11 oktober 2020 om 08:36 Film

BAARN Heerlijk feelgood gebak in de film Love Sarah in Theater de SpeeldoosSmakelijk uitziende sterrenpatisserie en internationale delicatessen met als kers op de taart een verrukkelijke rol van Celia Imrie. De eerste vertoning van Love Sarah staat gepland op maandag 12 oktober, maar de film is ook op dinsdag 13 oktober te zien.  

Vastberaden om de droom van haar overleden moeder, het openen van een bakkerswinkel in het Londense Notting Hill, uit te laten komen besluit de 19-jarige Clarissa de hulp van haar moeders beste vriendin Isabella en haar vervreemde excentrieke oma Mimi in te schakelen. De drie generaties vrouwen zullen hun rouw, onzekerheden en onderlinge verschillen moeten zien te overwinnen om de herinnering aan de door hen zo geliefde Sarah levend te houden door hun winkel te vullen met liefde, hoop en kleurrijk gebak van over de hele wereld.

De kern van Love Sarah van regisseur Eliza Schroeder draait om menselijke verbondenheid en diversiteit met als verbindende factor de heerlijkste internationale patisserie. De kijker wordt meegenomen op een fijne wandeling door het mooie Notting Hill met zijn internationale populatie en gezellige marktkraampjes en kleine boetiekjes. De warme, zoete esthetiek van de film is een streling voor het oog met goed getimede humor en fijn acteerwerk. De befaamde Israëlisch-Britse kok Yotam Ottolenghi verleende zijn medewerking aan de film. Love Sarah serveert een heerlijke zoete taart over de waarde van vrouwelijke vriendschap, de kracht van gemeenschap, en het comfort van overheerlijk gebak.

Deze film wordt zonder pauze vertoond.

KAARTEN Love Sarah (AL) is op maandag 12 oktober en dinsdag 13 oktober om 20.15 uur te zien in Theater de Speeldoos Baarn. Filmkaarten zijn verkrijgbaar via www.speeldoosbaarn.nl/film voor € 10,50 per kaart. De kaartprijs aan de theaterkassa is € 11,50. Een consumptie is bij de kaartprijs inbegrepen. Via de website is het mogelijk zelf uw plaatsen te kiezen. Na uw online betaling ontvangt u de tickets per e-mail. De theaterkassa is geopend op maandag, woensdag en donderdag van 10.00 tot 12.00 uur. Op dinsdag en vrijdag is de theaterkassa gesloten. Conform het coronaprotocol dienen kaarten van tevoren aangeschaft te zijn; de theaterkassa is op de avond van de voorstelling niet geopend voor last-minute (anonieme) kaartverkoop.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie