Enkele personages uit De Piraten van Hiernaast.
Enkele personages uit De Piraten van Hiernaast.

Stoere piratenfamiliefilm in Theater de Speeldoos

18 oktober 2020 om 08:54 Film

BAARN Donderdag 22 oktober om 14.00 uur gaan De Piraten van Hiernaast voor anker in Theater de Speeldoos in Baarn. Een spannende, zonnige en vrolijke film voor de hele familie. Regisseur Pim van Hoeve, bekend van de populaire Dummie de Mummie films, brengt de eerste verfilming van de populaire boekenreeks van Reggie Naus op spectaculaire wijze tot leven. Theater de Speeldoos blijft films aanbieden, ook na de aangepaste maatregelen die op dinsdag 13 oktober werden aangekondigd.

In De Piraten van Hiernaast wordt het saaie kustplaatsje Zandwijk aan Zee op stelten gezet door de komst van de zwaardvechtende en rum-drinkende piratenfamilie Donderbus. Terwijl de suffe buurtbewoners de waakhaai en huis-octopus maar niets vinden, sluit de elfjarige Michiel, ondanks hun verschillen, vriendschap met de stoere piratenjongen Billy. Maar hij dreigt zijn nieuwe vriend te verliezen wanneer aartsvijand Knokige Krelis plots opduikt. Samen met hun buurmeisje Elizabeth gaan de jongens de strijd aan tegen de gevaarlijkste piraat op zee.

Schatten zoeken, messen werpen, verre afstand spugen; piraat zijn is a way of life! De Piraten van Hiernaast is spectaculair vormgegeven en heeft geweldige rollen voor Egbert-Jan Weeber als Hector Donderbus en Tygo Gernandt als zijn aartsrivaal Knokige Krelis. Beide acteurs zijn vol overgave in de huid van de laatst overgebleven échte piraten gekropen. De Piraten van Hiernaast is een feest voor jong en oud en laat zien dat óók meisjes kunnen zwaardvechten.

Deze film wordt zonder pauze vertoond.

De Piraten van Hiernaast (6+) is op donderdag 22 oktober om 14.00 uur te zien in Theater de Speeldoos Baarn. Filmkaarten zijn verkrijgbaar via www.speeldoosbaarn.nl/film voor € 8,50 per kaart.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie