Burgemeester Röell roept op tot fatsoen en verdraagzaamheid

12 jan, 13:30 Corona Gemeente Baarn
Afbeelding

BAARN ,,Heb oog voor de zware last die onze winkeliers en andere getroffen ondernemers nu moeten dragen. Het water staat hen aan de lippen, maar ze krijgen nauwelijks steun. We hopen dat het kabinet deze sectoren tegemoet wil komen; dat kan met steun of indien de situatie het toelaat met een verantwoorde versoepeling van bestaande maatregelen.”

Dat is de oproep die burgemeester Sharon Dijksma maandag deed als voorzitter van de Veiligheidsregio Utrecht. Ze sprak mede namens burgemeester Mark Röell van Baarn. In zijn nieuwjaarstoespraak, die gisteravond werd uitgezonden op RTV Baarn en YouTube, ging hij uitgebreid in op de gevolgen van de coronapandemie. Alle burgemeesters van de VRU kwamen maandagmiddag samen waarbij onder meer werd gesproken over het bieden van perspectief aan bewoners en ondernemers in deze coronacrisis. Al eerder is er vanuit de regio Utrecht bij het kabinet aangedrongen op het ontwikkelen van een langetermijnstrategie. 

Burgemeesters vragen extra steun voor ondernemers

Mis niks, lees alles van Baarn


Blijf op de hoogte van alles wat er speelt in de gemeente Baarn en omliggende plaatsen met Baarnsche Courant. Onze redactie plaatst elke dag nieuwe artikelen en exclusieve verhalen online. Als abonnee van Baarnsche Courant lees je die allemaal. Schrijf je in, dan lees jij ook alles over Baarn.