Afbeelding
Anne van Zantwijk

Eerlijke verhalen en anekdotes met René van Meurs in 2636

2 maart 2022 om 14:30 Activiteiten

BAARN René van Meurs is al jaren een vaste waarde van comedycollectief Comedytrain. Hij won de jury- en publieksprijs van Cameretten, toerde met vier avondvullende programma’s langs uitverkochte zalen en werd in 2018 genomineerd voor de Neerlands Hoop. Daarnaast deed René mee aan het 21e seizoen van het tv-programma Expeditie Robinson, waar hij op dag 26 werd weggestemd een elfde plaats bereikte. Voor zijn vijfde cabaretvoorstelling werkt hij opnieuw samen met zijn vaste regisseur Laurens Krispijn de Boer. Op woensdag 16 maart is die voorstelling, met de titel 2636, te zien in Theater de Speeldoos.

In deze voorstelling staat René van Meurs aan de vooravond van een nieuwe fase. Met al z’n levenservaring en z’n goeie gedrag. Dan moet je er ineens echt wat van gaan maken, omdat dat nu eenmaal zo hoort. Verantwoordelijkheid nemen, dingen vinden, dat soort dingen. Maar wat als je daar misschien nog niet klaar voor bent en gewoon nog wat wil dollen en loltrappen? Moet ook gewoon kunnen, toch?

Misschien kun je dan het beste terug naar de basis, je geboortegrond. Daar waar alles leeft, bruist, tegensputtert en beweegt. Waar je even kunt pauzeren en je op kunt laden voor de volgende storm. Om eens kritisch te bekijken wat je gevormd heeft en hoe je het dan nu het liefste zelf zou willen doen.

Laat René er maar een avond over vertellen. Zijn eerlijke verhalen en hilarische anekdotes zitten altijd bomvol steengoede grappen. René is kwetsbaar, persoonlijk en erg grappig. In 2636 zet hij deze lijn onverminderd voort. Dit belooft weer een mooie avond theater, of zoals ze in René z‘n geboorteplaats Schipluiden zeggen: ‘Helemaal goud joh!’

Ontmoet bij deze voorstelling andere bezoekers en maak gezellig een praatje! Neem plaats aan de hoedentafel in het theatercafé. De hoedentafel is er voor iedereen: vaste gasten én nieuwe bezoekers. Maar ook publiek dat alleen naar de voorstelling komt, is van harte welkom. Gastvrouw Irene Venneker schuift deze avond ook aan. Vooraf aanmelden is niet nodig.

2636 is op woensdag 16 maart om 20.15 uur te zien in Theater de Speeldoos Baarn. Kaarten zijn verkrijgbaar via speeldoosbaarn.nl voor € 24,00 per kaart. De kaartprijs aan de kassa is € 25,00. Een consumptie is bij de kaartprijs inbegrepen. De theaterkassa is geopend op maandag, woensdag en donderdag van 10.00 tot 12.00 uur. Op dinsdag en vrijdag is de theaterkassa gesloten.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie