Voorstelling Mesthoop van Martijn Crins.
Voorstelling Mesthoop van Martijn Crins. Marc Koppen

Duo-programma cabaret tijdens Theaterweekend

Podiumkunsten

BAARN Tijdens het Nationaal Theaterweekend kan Nederland kennismaken met al het moois dat theater te bieden heeft voor slechts 10 euro per voorstelling. In Theater de Speeldoos is op zaterdag 29 januari het duo-programma van de cabaretiers Martijn Crins en Teun van den Elzen te zien. Laat je verrassen door deze aanstormend talenten.


Martijn Crins won de Jury- en Publieksprijs op het Cameretten Festival en ging weer weg. De tijd was niet rijp. Een flinke zoektocht volgde. Via theater, film, televisie, muziek en natuurlijk de nodige kroegen, voetbalkantines, natuurgebieden, hoogvlaktes, thuissituaties en gemoedstoestanden, is hij weer terug. Altijd op weg, altijd op zoek, zijn leven is een grote try-out en daar bent u getuige van.

Teun van den Elzen (1993) is comedian, tekstschrijver en film(pjes)maker. Hij studeerde cum laude af als politicoloog. Anderhalf jaar na zijn eerste open mic won hij in 2019 de jury- en publieksprijs van het Groninger Studenten Cabaret Festival. Hij is redactielid en schrijver van Dit Was Het Nieuws. Op zijn YouTube-kanaal analyseert en fileert hij de Haagse ontwikkelingen rond het Binnenhof. Teun speelde onder meer op Lowlands en Paaspop. En hij is één van de vaste comedians in Club Haug Rotterdam.
Duo-programma Martijn Crins & Teun van den Elzen is op zaterdag 29 januari om 20.15 uur te zien in Theater de Speeldoos Baarn. Kaarten zijn verkrijgbaar via speeldoosbaarn.nl voor €10,00 per kaart. De kaartprijs is exclusief consumptie. Na uw online betaling ontvangt u de tickets per e-mail. De theaterkassa is geopend op maandag, woensdag en donderdag van 10:00 tot 12:00. Op dinsdag en vrijdag is de theaterkassa gesloten. Verkoop volgens RIVM richtlijnen. Kijk voor meer informatie op speeldoosbaarn.nl.

advertentie