Afbeelding
Baarnaar Dirk Scheele met De Roep van de Jungle (2+) in Theater de Speeldoos

Baarnaar Dirk Scheele met De Roep van de Jungle (2+) in Theater de Speeldoos

Podiumkunsten

BAARN Dirk Scheele komt terug naar Theater de Speeldoos in zijn woonplaats Baarn. In de muzikale voorstelling ‘De Roep van de Jungle (2+)’ gaat hij op zoek in de jungle naar zijn oude vriend Japie het Apie - bekend uit de bioscoopfilm en Dirks best bekeken video op YouTube. Tijdens deze zoektocht komt hij allerlei muzikale beesten tegen die Dirk Scheele helpen zijn maatje te vinden en dit levert veel hilariteit op. Op woensdag 2 maart, in de voorjaarsvakantie, komt Dirk Scheele met zijn voorstelling naar Theater de Speeldoos.

Wanneer Dirk Scheele uiteindelijk Japie treft, blijkt dat hij een swingende Apenband heeft opgericht die helaas nog een paar bandleden mist. Dit is het startsein voor de talentenjacht ‘De Roep van de Jungle’, waarbij de kinderen in het publiek en de overige dieren strijden om een plekje op het podium samen met Dirk en de andere muzikanten.

Een spetterend jungle-popconcert is het gevolg, waarin veel bekende en nieuwe liedjes van Dirk Scheele worden gezongen en de kinderen in de zaal volop mee kunnen zingen en dansen. Dirk speelt deze voorstelling in een jungle-decor. Voor en na de show is een jungle-speeltuin aanwezig waar kinderen zich kunnen vermaken.

De Roep van de Jungle (2+) is op woensdag 2 maart om 11.00 en 14.30 uur te zien in Theater de Speeldoos Baarn. Kaarten zijn verkrijgbaar via speeldoosbaarn.nl voor zestien euro per kaart. Na uw online betaling ontvangt u de tickets per e-mail. De kaartprijs aan de kassa is zeventien euro. De kaartprijs is inclusief limonade voor de kinderen. De theaterkassa is geopend op maandag, woensdag en donderdag van 10.00 tot 12.00. 

advertentie