Boek Baarnse zangeres Laura Fygi

22 november 2022 om 11:08 Achtergrond All of me
Laura Fygi.
Laura Fygi.

BAARN Al meer dan 30 jaar zit het Baarnse jazzicoon Laura Fygi in het vak. ‘Beter dan Barbra Streisand, Frank Sinatra en Sarah Vaughan’, kopt de LA TIMES. Over haar internationale successen, ups en downs en de uitdagende combinatie van werk en gezin, schreef Laura Fygi een unieke autobiografie: ‘All of me’. Op 27 november aanstaande krijgt zij haar boek officieel overhandigd tijdens een feestelijk concert in haar ‘eigen’ theater FIGI in Zeist, in het bijzijn van vele bekende collega’s uit het vak.

In ‘All of me’ beschrijft de nuchtere Hollandse diva haar bijzondere ontmoetingen met internationale tycoons zoals Freddie Heineken, Michel Legrand en Sir Richard Branson. Talloze anekdotes en nooit eerder gepubliceerde foto’s geven een inkijkje in 30 jaar reizen en optredens op alle grote wereldpodia.

Mis niks, lees alles van Baarn


Blijf op de hoogte van alles wat er speelt in de gemeente Baarn en omliggende plaatsen met Baarnsche Courant. Onze redactie plaatst elke dag nieuwe artikelen en exclusieve verhalen online. Als abonnee van Baarnsche Courant lees je die allemaal. Schrijf je in, dan lees jij ook alles over Baarn.