Afbeelding
Botic van de Zandschulp (instagram)

Van de Zandschulp wel als supporter bij Baarn

30 mei 2022 om 09:07 Tennis

BAARN Het klonk mooi, eigenlijk te mooi om waar te zijn. En het gaat ook niet gebeuren dat Botic van de Zandschulp voor Baarn Lead Healthcare in de eredivisie gaat tennissen. Maar hij moedigt zijn teamleden wel aan. 

Dat hij niet voor Baarn gaat uitkomen, heeft de beste tennisser van Nederland aan de pers medegedeeld na zijn uitschakeling op Roland Garros in Parijs. Hij gaat het op het gras van Wimbledon proberen in plaats van op het gravel met Baarn. Het toevoegen van hem als teamlid van Baarn was bedoeld om andere goede spelers aan te trekken, vertelde hij persbureau ANP kort na zijn uitschakeling. Hij is wel speelgerechtigd en volgens een woordvoerder van BLTC was ‘de intentie om voor de club te spelen er wel, indien mogelijk’. ,,Mooi was ook dat hij vandaag naar Alta kwam om zijn teamgenoten aan te moedigen. Dankzij zijn goede resultaten op Roland Garros en de korte voorbereiding op het grasseizoen werd spelen voor Baarn uiteindelijk geen optie meer.”

PLAY-OFFS Baarn Lead Healthcare verloor gisteren in Amersfoort met 5-1 van Alta. Baarn heeft nu zeven punten uit drie wedstrijden en staat op de vijfde plaats in een competitie van zeven teams. De beste vier spelen op 4 en 5 juni play-offs om het Nederlands kampioenschap voor gemengde teams.  

Door Hans Veltmeijer

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie