Eredivisieclub BLTC blijft ‘voor iedereen’

do 12 mei, 07:27 Tennis
Hans Veltmeijer
Baarnaar Rutger Oudejans (links) is sinds 2018 clubvoorzitter, Utrechter Mischa Dimitopoulos al zeven jaar hoofdtrainer in Baarn.
Baarnaar Rutger Oudejans (links) is sinds 2018 clubvoorzitter, Utrechter Mischa Dimitopoulos al zeven jaar hoofdtrainer in Baarn.

BAARN Het eerste team speelt al vier jaar in de hoofdklasse en nu maakt de BLTC de stap naar de eredivisie, het hoogste niveau in Nederland. Dat is zeker geen eenmalige stunt, leggen de voorzitter en de hoofdtrainer uit. 

Tennissers van elke leeftijd, achtergrond en niveau zijn van harte welkom bij de Baarnse Lawn Tennis Club. Dat kunnen voorzitter Rutger Oudejans en hoofdtrainer Mischa Dimitopoulos niet genoeg benadrukken. Met het contracteren van toptennissers en het toetreden tot het hoogste tennisniveau van Nederland zou maar zo het beeld kunnen ontstaan dat deze club van 1200 leden louter prestatief denkt. Niets is minder waar, vertellen ze. Zo wordt de club gedragen door vrijwilligers en spelen op de wedstrijddagen van de eredivis..

Het hoofdklasseteam. Sidane Pontjodikromo (rechts) gaat eredivisie spelen.

Mis niks, lees alles van Baarn


Blijf op de hoogte van alles wat er speelt in de gemeente Baarn en omliggende plaatsen met Baarnsche Courant. Onze redactie plaatst elke dag nieuwe artikelen en exclusieve verhalen online. Als abonnee van Baarnsche Courant lees je die allemaal. Schrijf je in, dan lees jij ook alles over Baarn.