Onder andere Claudia de Breij treedt op in het nieuwe seizoen van het theater.
Onder andere Claudia de Breij treedt op in het nieuwe seizoen van het theater. Speeldoos Baarn

Eerste grote namen bekend van nieuwe programma voor de Speeldoos

1 april 2023 om 09:01 Overig

BAARN De voorbereidingen voor een nieuw theaterseizoen zijn in op dit moment in volle gang bij Theater de Speeldoos. Afgelopen week maakte het theater de eerste namen bekend voor het nieuwe seizoen dat eind augustus van start gaat.
 

Het belooft een mooi theaterseizoen te worden, want namen als Claudia de Breij, Youp van ’t Hek, Ellen ten Damme, Pieter Derks en Philippe Geubels staan in de programmering van het Baarnse theater.Het seizoen start op donderdag 31 augustus en vrijdag 1 september. Op die dagen opent Youp van ’t Hek het theaterseizoen met zijn voorstelling De Laatste Ronde. Het is voor Youp zijn laatste tour voordat hij op zijn zeventigste verjaardag stopt. De try-out van de voorstelling was eerder al te zien in Theater de Speeldoos. 

CLAUDIA DE BREIJ Theaterprogrammeur Tom van der Poel wilde Youp nog heel graag naar zijn theater halen nu de voorstelling af is en met decor rond toert en is dat is gelukt. Youp staat zelfs twee avonden in het theater waar hij ooit zijn eerste echte première beleefde. Uniek in de geschiedenis van het theater is volgens een woordvoerder de komst van Claudia de Breij en Philippe Geubels. Claudia de Breij nam een adempauze na haar door pers en publiek bejubelde derde oudejaarsconference. Inclusief mensen die het programma terugkeken waren er zo’n vier miljoen mensen die daarvan genoten hebben, maar Claudia moest even alleen zijn. Nu is ze uitgerust, geïnspireerd en keert zij weer terug in het theater met de gloednieuwe voorstelling Wat als. De voorstelling is op woensdag 22 november te zien in Theater de Speeldoos. In België stijf uitverkochte zalen, maar toch wist Theater de Speeldoos Philippe Geubels naar Baarn te halen. Zijn voorstelling die in België volle zalen trekt, wordt aangepast voor het Nederlandse publiek en krijgt daarna in Baarn een try-out op donderdag 19 oktober.

PIETER DERKS Andere namen die het theater bekendmaakte via hun social media kanalen en de nieuwsbrief zijn Ellen ten Damme, die met haar voorstelling BAROCK naar Baarn komt en Pieter Derks met zijn voorstelling Ja, leuk.

VRIEND De kaartverkoop voor het nieuwe seizoen start op maandag 8 mei om 10:00 uur voor Vrienden van het theater. Op maandag 15 mei om 10:00 uur start de kaartverkoop voor het reguliere publiek. Om zoveel mogelijk mensen de kans te geven de voorstellingen van deze grote namen te bezoeken geldt er voor deze artiesten een limiet van twee of vier kaarten per bestelling.

Wie Vriend wil worden om Theater de Speeldoos te steunen en om te profiteren van de mogelijkheid om eerder kaarten te bestellen doet dit nog snel voor woensdag 5 april. Het theater laat daarbij weten dat er geen garanties gegeven kunnen worden voor het bemachtigen van tickets voor bovengenoemde artiesten.

Vanaf vrijdag 28 april is het volledige aanbod van theaterseizoen 2023-2024 zichtbaar op de website van het theater. Vanaf maandag 15 mei is de theaterbrochure af te halen voor mensen die deze niet via de post hebben ontvangen. Zie voor meer informatie en kaartverkoop de website speeldoosbaarn.nl.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie