(v.l.n.r.) Marjolijn Bakker, Tom van der Poel, Astrid van Rooyen en Mileen Quispel.
(v.l.n.r.) Marjolijn Bakker, Tom van der Poel, Astrid van Rooyen en Mileen Quispel. Danielle de Bruijn

Compass Advocaten sponsort voorstellingen De Speeldoos

22 maart 2022 om 12:00 Podiumkunsten

BAARN Theater de Speeldoos biedt al sinds jaar en dag ieder seizoen een aantal toneelvoorstellingen met ijzersterk acteerwerk in de programmering aan. Dit tot groot plezier van een schare trouwe toneelfans. Het toneelgenre is echter altijd een relatief duur genre om op de planken te brengen.

Theaterdirecteur Tom van der Poel - cultureel ondernemer pur sang - pakte de telefoon en zocht contact met Compass Familierecht Advocaten en Mediators. Hij zag sponsoring voor zich bij de toneelvoorstelling Het Huwelijk van Huub Stapel. De familierecht advocaten van Compass willen graag bijdragen aan kunst en cultuur en steunden dit initiatief daarom graag. Mede dankzij deze sponsoring stond acteur Huub Stapel eind februari met zijn onemanshow Het Huwelijk in Theater de Speeldoos.

Die samenwerking smaakte naar meer. Inmiddels hebben beide partijen opnieuw rond de tafel gezeten en is over nieuwe plannen gesproken. Ook volgend theaterseizoen blijft Compass Advocaten Theater de Speeldoos graag ondersteunen. Om de samenwerking te onderstrepen gingen Marjolijn Bakker, Mileen Quispel en Astrid van Rooyen op de foto met Tom van der Poel.

Compass Familierecht Advocaten en Mediators is een advocatenkantoor uit Eemnes, voorheen gevestigd in Baarn, gespecialiseerd in het familierecht. Marjolijn en Mileen, beiden meester in de rechten en gespecialiseerd in echtscheidingszaken, staan aan het roer. De dames zijn al sinds 1998 advocaat en mediator en hebben hun krachten gebundeld in een samenwerking sinds 2017. Zij worden in hun praktijk ondersteund door Astrid van Rooyen. Marjolijn en Mileen over de sponsoring: ,,Kunst en cultuur brengen inspiratie en ontspanning wat helpt nader tot elkaar te komen. Daar dragen wij graag aan bij.”

,,Toneelvoorstellingen zijn over het algemeen dure voorstellingen vanwege de vaak ‘grote namen’ qua acteurs, grote decors etc. Daarom ben ik blij met de financiële ondersteuning van Compass Familierecht Advocaten en Mediators”, legt Van der Poel uit. ,,Deze vorm van cultureel ondernemen is voor mij een logische stap in dit soort kwesties.”

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie