Alle voorstellingen staan in het theatertijdschrift.
Alle voorstellingen staan in het theatertijdschrift.

Kaartverkoop voorstellingen Theater De Speeldoos vanaf januari

10 november 2021 om 08:28 Podiumkunsten

BAARN Vanaf vandaag kunnen Vrienden van Theater de Speeldoos dan eindelijk hun kaarten bestellen voor de voorstellingen die vanaf januari in het theater te zien zijn. Vanaf woensdag 17 november 10.00 uur start de verkoop voor iedereen. Anders dan andere jaren koos Theater de Speeldoos er dit seizoen voor de start van de verkoop op te delen in twee verkoopmomenten. Dit had alles te maken met de coronaperikelen aan het begin van het theaterseizoen. 

Op het programma staan o.a. Guido Weijers met zijn Masterclass Geluk, Karin Bloemen die samen met Cor Bakker het muziekprogramma Waar waren we gebleven… maakte en Johan Derksen die terugkomt met The Sound of the Blues & Americana. 

MUZIEK Daarnaast kan het publiek zich verheugen op de terugkeer van de Marlaynes Sunday Sessions. In een ongedwongen, café-achtige sfeer creëert Marlayne Sahupala samen met een liveband en steeds wisselende gasten een fantastische happening waar het plezier van afspat. De line-up blijft tot op het laatste moment geheim, maar topartiesten zijn gegarandeerd. De Lust Foodtruck van Restaurant Eemlust is er om de heerlijkste hapjes te serveren.

TONEEL Voor toneelliefhebbers zijn de stukken Bonita Avenue en GIF van topbureau Korthals Stuurman te zien. Ook komt Huub Stapel naar het Baarnse theater om te filosoferen en te confereren over Het Huwelijk. 

OPERA De opera’s vanuit New York op het filmdoek in Baarn keren ook terug in het tweede deel van het seizoen. Operaliefhebbers kunnen hun hart ophalen met de opera’s Cinderella, Rigoletto, Turandot, Lucia di Lammermoor en Hamlet.

ROTTERDAM Op de voorkant van het theatertijdschrift prijkt Marja van Katendrecht. Marja is o.a. de Nederlandse ambassadrice van Rotterdam. Al jaren beroemd in haar stad en omstreken en sinds het afgelopen theaterseizoen heeft heel Nederland haar in haar armen gesloten. Op zaterdag 19 maart is Katendrecht te zien met de voorstelling Marja’s Dooie Sterren Parade. 

Dankzij een bijdrage uit het Kickstart Cultuurfonds heeft het theater alle voorstellingen kunnen opnemen in een theatertijdschrift. Het tijdschrift is inmiddels verzonden aan een selectie theaterliefhebbers. Wie het theatertijdschift niet heeft ontvangen kan een exemplaar afhalen in het theater. Het is ook mogelijk het volledige theateraanbod te bekijken op de website van het theater: speeldoosbaarn.nl

Kijk ook eens op www.speeldoosbaarn.nl


Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie