Manon Blaauw en Kevin van den Berg.
Manon Blaauw en Kevin van den Berg. De vrijheidsrevue

Dit jaar speciale Baarnse vrijheidsrevue op internet

5 mei 2020 om 09:00 Evenementen

BAARN De vrijheidsrevue, dat is de titel van een speciaal Baarns programma dat dinsdag tussen 19.00 en 20.00 uur wordt uitgezonden. Niet op televisie, maar op de Facebook-pagina van de gemeente Baarn.

Even zag het er naar uit dat er niets zou gebeuren op dinsdag 5 mei. Kevin van den Berg: ,,Maar dat kan niet. Het is zo'n bijzondere dag. We moeten ons laten horen en zien. Dat kan ook ondanks alle coronamaatregelen." 

Overdag zijn er dertien muziek- en dansoptredens in samenwerking met de MuziekExpress. Een platform waar artiesten uit Baarn de sociaal geïsoleerde bewoners trakteren op vrolijke optredens die zij vanaf het balkon of vanuit de tuin kunnen beleven. In de avond is de live-uitzending te bekijken.

Inmiddels is de website devrijheidsrevue.nl actief waarop Baarnaars hun verhalen, foto's en tekeningen achter kunnen laten. Via een Zoomverbinding wordt 's avonds contact gelegd met inwoners om te praten over de bevrijdingsverhalen. Burgemeester Mark Röell is enthousiast en doet mee. Het comité 4, 5 mei levert een financiële bijdrage. Ook op devrijheidsrevue.nl is de uitzending te zien.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie