Theater4daagse bijna vol; Vier dagen zingen, dansen en spelen

14 aug, 15:00 Podiumkunsten Hans Veltmeijer
Voor de zevende keer krijgen kinderen theaterlessen. In het midden Marc van Driel.
Voor de zevende keer krijgen kinderen theaterlessen. In het midden Marc van Driel.

BAARN Baarnse kinderen hoeven zich de laatste week van de zomervakantie niet te vervelen. Naast de zomersportweek op sportpark Ter Eem, is er de Theater4daagse in Theater de Speeldoos. Tachtig kinderen krijgen hier vanaf maandag theaterlessen. Er is nog plek voor één kind tussen de 8 en 14 jaar.

Voor de zevende keer op rij verzorgen dramadocent Marc van Driel, zangeres Gaby Kaihatu en danseres Rasarani Keilman lessen voor de scholieren in een professionele omgeving. Vrijdagavond is de eindvoorstelling in de grote zaal van de Speeldoos. ,,We zijn als artistiek team vooraf druk met het schrijven van het verhaal voor de eindvoorstelling, het bedenken van dansen en met de liedteksten. Maar dit jaar hebben we een nieuw onderdeel: theater maken. Daarin leren de deelnemers zelf scenes en teksten te schrijven. Die worden toegevoegd aan de eindvoorstelling”, licht Marc van Driel toe.

Mis niks, lees alles van Baarn


Blijf op de hoogte van alles wat er speelt in de gemeente Baarn en omliggende plaatsen met Baarnsche Courant. Onze redactie plaatst elke dag nieuwe artikelen en exclusieve verhalen online. Als abonnee van Baarnsche Courant lees je die allemaal. Schrijf je in, dan lees jij ook alles over Baarn.