Afbeelding
Jeugdtheaterschool Marmelijn

Jeugdtheaterschool Marmelijn weer van start

4 september 2021 om 07:30 Podiumkunsten

BAARN Jeugdtheaterschool Marmelijn gaat weer van start in de derde week van september. De indeling van de klassen wordt deze week of volgende week bekend gemaakt. Jeugdtheaterschool Marmelijn biedt theater en musicallessen aan kinderen en jongeren vanaf 4 tot en met 18 jaar uit Baarn en omstreken. Er zijn nog plekken beschikbaar op de jeugdtheaterschool. Heb jij altijd al wel eens willen toneelspelen? Of willen spelen, dansen en zingen? Dan is Jeugdtheaterschool Marmelijn echt iets voor jou! Geef je zo snel mogelijk op via het inschrijfformulier op de website: www.marmelijn.nl.

Wil je eerst een kijkje komen nemen? Dat kan tijdens de open lessen tijdens de Open Deuren Route op zaterdag 4 september en tijdens de open les op woensdag 8 september in Theater de Speeldoos.

Alle lessen worden gegeven in Theater de Speeldoos aan de Rembrandtlaan 35 in Baarn. Ook de eindpresentaties aan het eind van het seizoen worden gespeeld in de Theaterzaal van de Speeldoos. Het docententeam van Marmelijn bestaat uit de speldocenten Mireille Verheyen, Rick Snelderwaard en Marc van Driel (tevens artistiek leider van de school). De Musicallessen worden gegeven door Marc van Driel (spel), Jip van Warmerdam (zang) en Petra Smale (dans).

Sinds seizoen 2019-2020 geeft Marmelijn ook theaterlessen aan kleuters. Dit is een succes en er is veel animo voor. Vervolgens komen de kinderen in de speelklassen en de toneelklassen. Musicalklassen starten vanaf 7 jaar. Ook de Musicalklassen zijn altijd erg in trek.

OPEN LESSEN Heb je interesse in de lessen van Jeugdtheaterschool Marmelijn en wil je eerst een kijkje komen nemen? Dat kan. Tijdens de Open Deuren Route op zaterdag 4 september geeft Marmelijn twee maal een open les, van 12.00 tot 12.30 uur en van 14.15 tot 14.45 uur in Theater de Speeldoos. Op 4 september kun je gewoon naar binnen lopen. Op 8 september organiseert Marmelijn een open les van 15.30 tot 17.00 uur in Theater de Speeldoos in Baarn. Je kunt je voor de open les van 8 september opgeven via de website van Marmelijn: www.marmelijn.nl

Tot aan de herfstvakantie kun je gratis de lessen volgen bij Marmelijn. Mocht je het toch niet zo leuk vinden, dan kun je je voor de herfstvakantie kosteloos weer uitschrijven. Dit is ook handig voor de leerlingen die van groep 8 naar de middelbare school gaan. Op deze manier kun je kijken of de overgang naar de middelbare school te combineren is met de toneel en musicallessen bij Marmelijn.

Marmelijn hoopt vele kinderen en jongeren dit seizoen in haar lessen te kunnen verwelkomen! Mochten er vragen zijn, bel 0616621341.

Afbeelding
Afbeelding
Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie
advertentie