Richard Groenendijk en Tom van der Poel.
Richard Groenendijk en Tom van der Poel. Theater de Speeldoos

Theater de Speeldoos zet ook verkoop voorstellingen tweede deel seizoen open

Podiumkunsten

BAARN Theater de Speeldoos zet vanaf maandag 27 juni 10.00 uur de verkoop open van alle theatervoorstellingen in het tweede deel van het seizoen. In eerste instantie voor Vrienden van het theater. Vanaf donderdag 30 juni 10.00 uur is de verkoop ook geopend voor het reguliere publiek. 

Het theater startte eerder deze maand de verkoop van de voorstellingen tot aan de geplande verhuizing in verband met de vernieuwbouwplannen aan de Rembrandtlaan. Vorige week bleek dat de planning rondom de verhuizing niet haalbaar is nu er een verzoek is gedaan om nieuwe onderzoeken te doen. 

,,Nu duidelijk is dat de verbouwing en verhuizing naar een tijdelijke locatie niet gaat plaatsvinden januari aanstaande, maken wij ons op voor een heel theaterseizoen op de huidige locatie. Liefhebbers van onder andere Richard Groenendijk, Roué Verveer en Martijn Koning hoeven dus niet langer meer te wachten om kaarten te bemachtigen. Ook kunnen we nu duidelijkheid geven aan scholen en verenigingen in Baarn die hun eindvoorstellingen kunnen plannen”, aldus directeur Tom van der Poel.

Groenendijk pronkte al op de cover van de brochure die het theater per post verstuurde. Traditiegetrouw bracht het theater een exemplaar van de theaterbrochure naar de artiest die op de voorkant staat. Wie geen brochure op de mat heeft gekregen kan er een afhalen in het theater. Ook zijn alle voorstellingen terug te vinden op de website van het theater www.speeldoosbaarn.nl.

advertentie
advertentie