Afbeelding
Shutterstock

5 manieren om je outfit te pimpen met hotfix steentjes

20 januari 2023 om 12:10 Partnercontent

De afgelopen paar jaar is de populariteit van strass steentjes enorm gegroeid. Dit zie je ook terug in het straatbeeld. Steeds vaker zie je outfits gepimpt met (hotfix) strass steentjes. En dat snappen wij heel goed. Met hotfix strass steentjes kun je helemaal je eigen stijl meegeven aan je kleding. Daarnaast ben je nog eens helemaal origineel. Niemand anders die zijn/haar outfit hetzelfde heeft als jij. 

Ben je al helemaal warm om je outfit te customizen? Bij Strass-steentjes.nl vind je alle benodigdheden op het gebied van hotfix strass steentjes en meer! Alles om je outfit helemaal van nieuw elan te voorzien. 

Minimalistisch gepimpt

Ben je niet zo’n fan van het extreme? Dan kun je nog steeds heel leuk je outfit pimpen met hotfix strass steentjes. Bijvoorbeeld door kleinere steentjes, helder kristal steentjes of juist de kleur van je outfit of minder steentjes te gebruiken. Zo kun je de details iets pimpen maar spring je er niet volledig uit. Als je het toch iets te weinig bling bling vindt kun je er later natuurlijk gewoon een paar steentjes bij op zetten. 

Iets meer bling bling

Ben jij helemaal gek op alles wat glimt en kan er voor jou nooit te veel bling bling zijn? Dan kun je met hotfix strass steentjes het zo shiny maken als je zelf wenst. De manier hoe je je kleding helemaal laat schitteren bepaal je zelf. Veel kleine steentjes? Of toch misschien minder steentjes maar wel grote steentjes? Hmm, of toch maar veel én groot doen? Het kan allemaal! Wat je ook kiest, jouw outfit wordt sowieso een nekkendraaier. 

Zwart-wit pimpen

Ben je gek op bling bling maar ook van het motto ‘less is more’? Dan is je kleding pimpen met zwarte en witte strass steentjes net wat voor jou! Het fijne van zwart-wit: het matcht altijd met de rest van je outfit. Zowel zwarte als kristal kleurige steentjes kun je bij elke outfit matchen. Als je gaat customizen met heel veel kleuren kan het zijn dat de kleuren niet helemaal passen. Bij zwart-wit steentjes kun je (bijna) niet de fout in gaan wat betreft matching. 

Strass steentjes-regenboog

Je bent nog kleurrijker dan Louis Hartlooper en kleur kan er voor jou niet genoeg zijn. Dan vind je hotfix strass steentjes in kleuren van de regenboog vast ook he-le-maal fantastisch. Als je kleurvolgorde van de regenboog aanhoudt kun je bijna niet de fout in gaan. Wil je toch iets anders dan alleen dezelfde volgorde? Dan kun je natuurlijk altijd variëren. Het fijne van hotfix strass steentjes; je kunt eerst kijken hoe het staat voordat je het erop hecht. Een hele kleurrijke outfit kan heel goed in het dagelijks leven maar is ook ontzettend leuk voor een feestje. Denk bijvoorbeeld aan een kleurrijke outfit met carnaval.

Bestel veilig online

Bij Strass-steentjes.nl bestel je veilig alle benodigdheden op het gebied van hotfix strass steentjes en meer! Het gebeurt vaak dat bestellingen via andere verkopers met steentjes beschadigd aankomen. Of nog erger: helemaal niet aankomen. Strass-steentjes.nl levert uit eigen voorraad in Nederland (Deventer). Hier worden de steentjes goed verpakt en komen ze zonder beschadigingen snel aan op het juiste adres. Daarnaast zijn ze 5 dagen per week geopend, je kunt met je outfit langskomen in de winkel, zodat je direct de stenen erbij kunt zoeken, maar je kunt ook bellen. Ze helpen je graag bij al je vragen.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie