Afbeelding
Foto: Unsplash

De handigste keukenmachines van het moment

Partnercontent

Heel het huis staat tegenwoordig waarschijnlijk vol met handige gadgets. Zo is er grote kans dat jij met je telefoon de lampen aan kunt doen of via een camera kunt zien wie er bij je op de stoep staat. Met de technologie van tegenwoordig wordt het leven steeds makkelijker gemaakt. Je hoeft de helft van de activiteiten die je vroeger met veel fysieke kracht moest doen, niet meer zelf te doen. Ook in de keuken heeft technologie voor veel veranderingen gezorgd. Als we een stukje terug in de tijd gaan, was het maken van een smoothie geen beginnen aan. Hoe krijg je namelijk alle stukken fruit klein genoeg zonder de hulp van een blender? Dat is natuurlijk erg lastig. 

Ook dingen snijden ging allemaal met de hand en van een oven of een magnetron was natuurlijk al helemaal geen denken aan. Eten werd langzaam opgewarmd boven een vuurtje, want ook een gasfornuis bestond toentertijd nog niet. Tegenwoordig is dit wel even anders. Je kunt het zo gek niet bedenken, of er is wel een soort apparaatje voor gemaakt. Alles aanschaffen is natuurlijk niet nodig, daarom vertellen we je in dit artikel wat de handigste keukenmachines van het moment zijn. Hiervoor maken we gebruik van The Kitchenary Lab, dit is een blog dat allerlei keukenmachines test. Van keukenmachines getest door The Kitchenary Lab, weet je zeker dat ze goed zijn!

Een airfryer

Een eerste erg fijn product is een air fryer. De laatste tijd is dit helemaal hip en dat heeft verschillende redenen. Ten eerste is dit een stuk gezonder dan een frituur. In een airfryer heb je namelijk maar een heel klein beetje nodig, wat natuurlijk een stuk beter is dan de hoeveelheid olie die een frituur gebruikt. Ook is het multifunctioneel. Veel mensen denken dat je alleen frituurgerechten klaar kunt maken in een airfryer, maar je kunt hier van alles in maken. Denk bijvoorbeeld aan nacho’s of zelfs een omelet! Een ander voordeel van een airfryer is dat je hierbij geen last hebt van de geur van een frituur pan. In de koud buiten frituren is met de aanschaf van een airfryer dus verleden tijd! Er zijn 15 van deze keukenmachines getest door The Kitchenary Lab en hier is uitgekomen dat de beste airfryer van Philips is. De andere 14 van deze keukenmachines getest door The Kitchenary lab kun je terugvinden op hun website. Handig als de winkels in Baarn dicht zijn!

Een blender

Een ander keukenmachine dat niet mag ontbreken in jouw keuken is een blender. Met een blender kun je ontzettend veel verschillende dingen maken. Hoewel sommige mensen denken dat een blender alleen geschikt is voor smoothies, is dit totaal niet het geval. Je kunt er bijvoorbeeld ook soep of sauzen zoals verse pesto mee maken. Je hebt verschillende soorten blender. Bij Deze keukenmachines getest door The Kitchenary Lab is de Vitamix Ascent 2500i het beste uit de test gekomen. Dit is een staande blender, maar er zijn ook keukenmachines geteste door The Kitchenary Lab waarbij je de blender ook meteen als drinkbeker kunt gebruiken.

Een slowcooker

Een laatste product wat wellicht wat minder voor de hand liggend is, maar zeker niet mag ontbreken in jouw keuken, is een slowcooker. Met een slowcooker gaar je langzaam je eten op een relatief lage temperatuur. Voordelen hiervan zijn dat producten langer hun smaak behouden, alle voedingsstoffen behouden blijven en bijvoorbeeld vlees lekker mals blijft. Het nadeel hiervan is natuurlijk dat het langer duurt. Met een juiste slow cooker maakt dit echter helemaal niet zoveel uit, omdat je hier dan niet eens naar om hoeft te kijken. Ook uit deze keukenmachines getest door The Kitchenary Lab is een winnaar gekomen. Wanneer je een slowcooker wilt aanschaffen, kun je volgens The Kitchenary Lab het beste gaan voor een slowcooker van Crock Pot. Hiermee kun je heerlijke gerechten maken. 

advertentie