Afbeelding
Foto Gerd Altmann via Pixabay

Deze grote bedrijven komen uit Amersfoort

1 december 2021 om 07:16 Partnercontent

Zoek je een baan in Amersfoort? Deze grote bedrijven vind je in de regio
Ben je op zoek naar een vacature in Amersfoort en wil je weten welke grote bedrijven er zoal in Amersfoort zitten? In Amersfoort kun je verschillende grote bedrijven vinden. Wij maakten een selectie van enkele grote bedrijven in Amersfoort en hebben ze voor je op een rijtje gezet. Lees snel verder en ontdek of een van deze grote bedrijven misschien de ideale vacature voor jou heeft.

Royal Haskoning

Royal Haskoning is al ruim 140 jaar een toonaangevend ingenieursbureau en heeft een hoofdvestiging in Amersfoort. Zij houden zich bezig met onder andere advies en projectmanagement. Met hun innovaties, partnerships en expertise draagt dit bedrijf bij een een betere samenleving en willen ze de levens van grote groepen mensen gezonder, veiliger en eenvoudiger maken. Dit bedrijf over diverse technische vacatures waar je zeker eens een kijkje tussen moet nemen.

TwynstraGudde

TwynstraGudde heeft een kantoor in Amersfoort en houdt zich bezig met het adviseren van de overheid en het bedrijfsleven op diverse grote en urgente thema’s van onze huidige tijd. Hierbij kun je denken aan digitalisering, mobiliteit, diversiteit, veiligheid, gezondheid, financiën, energie en duurzaamheid. Zij bieden opdrachtgevers werkbare en unieke oplossingen waarmee complexe projecten en programma’s tot een goed einde worden gebracht. Tevens bieden zij managementoplossingen aan.

VolkerWessels

VolkerWessels heeft een hoofdvestiging in Amersfoort en staat bekend als een toonaangevende internationale bouwonderneming. Ze zijn niet alleen actief in Nederland, maar ook in Duitsland, het Verenigd Koninkrijk en Noord-Amerika. VolkerWessels draagt met haar bouwprojecten bij aan een duurzame leefomgeving. Ze bouwen aan mobiliteit, wonen en werken. Zij zullen regelmatig een vacature plaatsen op diverse vacaturesites om een projectmanager, bouwvakkers en andere werknemers voor hun bouwprojecten te vinden.

QBuzz

QBuzz is een Nederlandse vervoersmaatschappij. Het hoofdkantoor hiervan ligt in Amersfoort vlakbij het centraal station. QBuzz biedt diverse opties voor reizigers om ze op de hoogte te brengen van de actuele vertrektijden, storingen en vertragingen. Niet alleen voorzien zij bushokjes, haltepalen en DRIS-systemen van informatie. Alle bussen zijn tevens voorzien van een halte-afroep en meerdere TFT schermen waarop reizigers kunnen zien wat de volgende halte is. Misschien is werken als chauffeur wel iets voor jou of een baan achter de schermen van QBuzz. 

Zie jij het wel zitten om bij een van deze grote bedrijven in Amersfoort te werken? Bekijk dan eens verschillende vacaturesites om te zien of jouw ideale vacature er tussen staat.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie
advertentie