Koningsdag vieren kan eind volgende maand weer.
Koningsdag vieren kan eind volgende maand weer. Celia de Vree

Programma Koningsdag is rond

31 maart 2023 om 16:06 Overig

BAARN De programmering voor Koningsdag is rond. De Oranjevereniging is er met de gemeente en deelnemende partijen uitgekomen en heeft haar programmering rond.

Baarn kan dit jaar op 27 april weer rekenen op de openingsceremonie op de Brink met het hijsen van de vlag, het zingen van het Wilhelmus, een toespraak namens de Oranjevereniging en de gemeente, het proosten met Oranjebitter en het Oranjeconcert. Crescendo verzorgt samen met de Eemzangers een Oranjeconcert. De Kramenmarkt, de Kinderspelen in de Pekingtuin en het feest in de Pekingtuin overdag en in de avond staan ook weer op het programma. Het programma in de Pekingtuin is weer gevarieerd en biedt voor ieder wat wils. We zijn er als Oranjevereniging erg trots op dat we deze Koningsdag kunnen organiseren. ,,Het is een hele uitdaging maar het geeft energie om nu alles in de steigers te zetten”, aldus het bestuur. 

De Oranjevereniging is nog op zoek naar vrijwilligers die willen helpen bij de Kinderspelen. Opgeven kan door te mailen naar koningskidsbaarn@gmail.com. Ook zoekt de organisatie nog naarstig naar nieuwe leden of donateurs. De kosten om een evenement als Koningsdag te organiseren zijn hoog. Wie de Oranjevereniging wil steunen kan contact opnemen via de website www.koningsdaginbaarn.nl. Op dinsdag 4 april is de Algemene Ledenvergadering bij Manege Zonneveld aan de Torenlaan 88. De start is om 19:00 uur. 

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie
advertentie