Hans Mackaay ontwikkelt met plezier gedateerd vastgoed

1 feb, 14:00 Overig Baarnsche Courant
Hans Mackaays werkplek is voorzien van levensgrote foto's van Manhattan.
Hans Mackaays werkplek is voorzien van levensgrote foto's van Manhattan.

BAARN Hans Mackaay is herontwikkelaar van gedateerd commercieel vastgoed. En dat gaat hem goed af. In 2018 nam hij het Business Centrum Gooi onder handen. Sinds dit jaar zit het tjokvol bedrijvigheid. Twee huurders verlieten hem in de coronatijd. Zeventien nieuwe huurders meldden zich.

De bezoeker wordt bij de receptie vriendelijk verwelkomd. Er wordt gebeld dat het bezoek er is en in de tussentijd wordt een kopje koffie geserveerd. Uitstekende koffie volgens Hans Mackaay, want dat is het eerste visitekaartje voor zijn huurders

Hospitality is de kurk waarop het Business Centrum Gooi drijft. Bezoekers moeten tevreden zijn, de huurders nog meer. Mackaay wil geen projectontwikkelaar worden genoemd. Hij wil een ziel in zijn businesscentrum. ..

Mis niks, lees alles van Baarn


Blijf op de hoogte van alles wat er speelt in de gemeente Baarn en omliggende plaatsen met Baarnsche Courant. Onze redactie plaatst elke dag nieuwe artikelen en exclusieve verhalen online. Als abonnee van Baarnsche Courant lees je die allemaal. Schrijf je in, dan lees jij ook alles over Baarn.