Horeca in de startblokken, cultuur hoopt vurig op openingstijden tot 22.00 uur

24 jan 2022, 10:00 Corona
Caspar Huurdeman
Oud tv-presentator Ad Visser nam ook een bakkie koffie met koek van de take away in Lage Vuursche.
Oud tv-presentator Ad Visser nam ook een bakkie koffie met koek van de take away in Lage Vuursche.

BAARN Het regent meldingen op de laptop van Ruud Bouwman van Eethuys de Generaal. Hij heeft de online reservering opengezet nu het zo goed als zeker is dat de coronaregels iets versoepeld worden. 

,,Kijk”, wijst hij met een brede glimlach. ,,Iedereen wil direct komen lunchen.” Op zijn telefoon volgt hij alle app-groepen van de horecaondernemers in de regio en de landelijke organisatie. Veel is nog onduidelijk. 

BESLUIT Bouwman: ,,Heel raar dat er dinsdagavond een officieel besluit komt dat direct gevolgen heeft voor de woensdagochtend. Maar, mij hoor je niet klagen. We zijn er altijd klaar voor.” De bier- en wijngroothandel is al geweest. Vandaag komt de leverancier van lang houdbare producten. De groenteman en slager staan stand by.

Mis niks, lees alles van Baarn


Blijf op de hoogte van alles wat er speelt in de gemeente Baarn en omliggende plaatsen met Baarnsche Courant. Onze redactie plaatst elke dag nieuwe artikelen en exclusieve verhalen online. Als abonnee van Baarnsche Courant lees je die allemaal. Schrijf je in, dan lees jij ook alles over Baarn.