De band Extazz kreeg de bezoekers aan het dansen.
De band Extazz kreeg de bezoekers aan het dansen. Hans Veltmeijer

Alltogether Festival van start

3 juni 2023 om 10:26 Muziek

BAARN Het Alltogether festival heeft vrijdagavond een goede start gehad. Mindfunk, the Policed en Extazz trapten het festival vrijdagavond af. 

Organisator Shridath Bhola kan het niet anders samenvatten dan dat hij het ‘super geslaagd’ vindt: ,,We hadden een ontzettend leuk publiek, alles ging in een harmonieuze sfeer. We vonden het fijn dat de burgemeester en de wethouder langs zijn gekomen. Ik denk dat er rond de duizend bezoekers waren die ook mee genoten.” 

Kinderfestival met Fenna Ramos

Op zaterdag zijn kinderen welkom tussen 12.00 uur en 15.00 uur voor het kinderfestival. ,,Wij hebben de visie: van de jeugd moeten we het hebben, zij zijn straks onze toekomst en daarom krijgen de kinderen ook een volwaardig festival. We gaan vanmiddag los met een geweldig jeugdprogramma met Fenna Ramos, bekend van Zappelin. Kinderen kunnen een Meet and Greet met haar krijgen. Op het terrein is een brocante- en kunstmarkt voor de liefhebbers. In de Pekingtuin staan ook diverse kraampjes met wereldse gerechten. Om 15.30 uur komt Trafassi, die uitgegroeid is tot huisband van het festival, naar de Pekingtuin. 

Na Trafassi spelen onder andere DreamzZ, Roy, Monkey-Revolution, dj Binzo en Johnny and the Moonshots met special guest René Nodelijk van René And the Alligators. Bhola wil nog wel even melden ontzettend trots te zijn op de vrijwilligers van het festival: ,,Dat begon vrijdag al met onze opbouwdienst, zij hebben in een rap tempo alles klaargezet in de Pekingtuin. Iedereen lacht en werkt mee, de sfeer is heel gemoedelijk onder het team.” 

De Pekingtuin is opgezet met kraampjes en een brocante markt.
Afbeelding
Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie