van links naar rechts:Huey de Jong, Shridath Bhola, Ed Hut, Michael van Voorthuizen en Enrico de Maag
van links naar rechts:Huey de Jong, Shridath Bhola, Ed Hut, Michael van Voorthuizen en Enrico de Maag Enrico de Maag

Alltogether darttoernooi voor festival

8 mei 2023 om 11:54 Activiteiten Deel je nieuws

BAARN In café Nieuw-Baarn werd dit weekend het Alltogether koppeltornooi darten gehouden. Er waren 28 deelnemer Er werd gestreden in de spelsoort 501, het meest gespeelde format in darten. Gespeeld werd om het Alltogether festival te steunen, dit festival vindt plaats op 2 en 3 juni in de Pekingtuin in Baarn.

De eerste ronde werd er gespeeld in poules van vier of vijf koppels, waarna de beste acht overgingen naar de winnaarsronde en de overige 6 naar de verliezersronde. De winnaars van het toernooi werden het koppel Michael van Voorthuizen/Huey de Jong. De organisator Enrico de Maag, was na afloop van het toernooi in zijn nopjes over de grote opkomst en de sfeer waarin het toernooi verlopen was.

Door het personeel van Nieuw-Baarn werd goed voor de deelnemers gezorgd en was er lekker eten geregeld. Het volledige inschrijfgeld werd overhandigd aan de voorzitter Shridath Bhola, van de stichting Sandesh Baarn, organisator van het Alltogether festival. De winnaars en de nummers 2 kregen een tegoedbon voor consumptiemunten..

Op de foto ziet u de winnaars van het koppel-darttoernooi, vergezeld door Shridath Bhola en Ed Hut van het Alltogether festival. Tevens organisator Enrico de Maag die de prijzen uitreikte.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie