Het team van Alltogether Festival vrijdagmorgen in de Pekingtuin bij het opbouwen.
Het team van Alltogether Festival vrijdagmorgen in de Pekingtuin bij het opbouwen. Melissa Hofland

Surinaamse ambassadeur op Alltogether Festival

2 juni 2023 om 14:00 Overig

BAARN Dat het Alltogether Festival dat vandaag weer losbarst in de Pekingtuin intussen landelijke bekendheid heeft verworven, blijkt uit het feit dat de ambassadeur van de republiek Suriname zijn opwachting maakt. Vanaf 16.30 uur op zaterdag komt de ambassadeur samen met zijn echtgenote naar het festival. De organisatie laat weten dit te voelen als een ‘grote blijk van waardering waar we enorm blij van worden en trots op zijn’.

Volgens de organisatie is aan alle voorwaarden voldaan om het 21e Alltogether Festival tot een groot succes te maken. De aftrap is vanavond met optredens van Mindfunk, The Policed en Extazz. Op zaterdag 3 juni begint het festival met een kinderprogramma en staat onder meer een speurtocht door Spidermonkeys, knutselen bij Happy kids-Happy people en schminken bij de Colourgirls op het programma. Ook Fenna Ramos, bekend van Zappelin komt langs voor een meet & greet. Daarna is er voor de jongeren Monkey-Revolution, Royal en Jaylan Parick. 

Trafassi, met voorman Edgar Burgos, gaat hierna het publiek in tropische sferen brengen. Na Trafassi is er een verrassingshuldiging op het Alltogether Baarn podium. Dan nog Dreamzz, DJ Binzo en Johnny and the Moonshots met een gastoptreden door gitarist René Nodelijk. Het festival eindigt om 23.30 uur en de organisatie rekent er op dat iedereen na het festival (als altijd) rustig naar huis gaat zodat kan worden nagenoten van een festival dat voor iedereen een feestje is geworden. Sinds dit jaar kan het publiek het gratis toegankelijke festival ook sponsoren via de vernieuwde website www.alltogetherBaarn.nl.

Travassi treedt zaterdag op.
Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie