Eindejaarsbingo in de Leuning.
Eindejaarsbingo in de Leuning. Rotary Baarn-Soest

Geslaagde bingo Rotary Baarn-Soest in Leuning

6 januari 2023 om 17:38 Maatschappelijk

BAARN Rotaryclub Baarn-Soest organiseerde 30 december een eindejaarsbingo in de Leuning in Baarn. De deelname was gratis. De animo was groot. Er was plek voor maximaal 50 deelnemers en al rond 13.30 zat de zaal vol. Alle deelnemers werden door de gastvrouwen van de Leuning, Marga en Tineke, voorzien van een kopje koffie of thee. En leden van Rotaryclub Baarn-Soest gingen rond met heerlijke oliebollen.

Er werd gespeeld voor het bovenste, middelste en onderste rijtje. En voor de volle kaart niet te vergeten! De prijzen varieerden van boeken, een verjaardagskalender van ‘onze’ Schotse Hooglanders en flessen prosecco tot aan mooie pakketten of cadeaubonnen van Cees, Alexanderhoeve, C’est Bon, lunchroom Uniek en Thuis Baarn. Al tijdens de eerste ronde ontpopte rotarylid Frans Colthoff zich, begeleid door zijn echtgenote Daniëlle, tot een ware ‘bingomaster’. De zaal was in opperste concentratie.Na twee rondes was het tijd voor een muzikale onderbreking. De dames van de Oppeppers wisten de zaal te vermaken met Oud Hollandse liedjes, zoals Sofietje, Alle duiven op de dam en Tulpen uit Amsterdam. 

De eerstvolgende bingoronde na de pauze was een afvalronde. Alle deelnemers begonnen staand. Werd er een nummer getrokken dat op je kaart stond, dan ging je zitten. De laatste vier deelnemers die nog stonden, wonnen een prijs. Ook de vierde en laatste ronde werd gespeeld met aangepaste regels. Al bij het tweede rijtje waren er vijf deelnemers met bingo. Wat resteerde was de volle kaart. Een aantal deelnemers had nog maar één getal nodig voor de laatste hoofdprijs. De allerlaatste bingo van de dag viel met het getal 17. De Leuning, Rotaryclub Baarn-Soest en alle deelnemers kunnen terugkijken op een geslaagde middag.

Christine Schut
Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie