The Golden Oldies treden op in Lage Vuursche.
The Golden Oldies treden op in Lage Vuursche. Eigen foto.

Inloopmiddag voor ouderen in Lage Vuursche

27 september 2022 om 09:13 Activiteiten

LAGE VUURSCHE Op de inloopmiddag, donderdag 29 september, van de Stichting Welzijn Bewoners Lage Vuursche is er een optreden van twee dames en wel het duo The Golden Oldies. Deze zingen hits van de jaren twintig tot nu met gezellige, mooie, soms ludieke maar vooral herkenbare songs. Het optreden voor ouderen geeft een enorme voldoening. Dat was het ontstaan van dit duo.

Trea Staal is een allround zangeres met een uitgebreide ervaring. Ze is ook actief als tekstschrijfster voor muzikale producties voor particulieren en bedrijfsleven. Een sprankelende enthousiaste persoonlijkheid met een geweldige stem.

Mariska Hekkenberg is een zeer veelzijdige en ervaren zangeres. Ze heeft in allerlei genres haar eigen stijl ontwikkeld: jazz, pop, rocken zelfs tranche. Jaren opgetrokken met The Glenn Miller Orchestra, waarmee ze veel door Europa heeft getrokken.

Het duo beschikt over een aantal vervangers indien een van de twee niet beschikbaar is.

De inloopmiddag is zoals gebruikelijk opnieuw in restaurant het Vuursche Bos, Dorpstraat 25, 3749 AC te Lage Vuursche. U dient wel de zij-ingang van het restaurant te nemen. 

De zaal is open vanaf 13.30 uur en de middag begint om circa 14.00 uur. De entreekosten bedragen € 3,00 per persoon. Hiervoor krijgt u een geweldige muzikale middag en een lekkere kop koffie of thee met wat lekkers erbij en in de pauze een drankje.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie