Hugo Franks komt donderdag 30 juni naar Lage Vuursche.
Hugo Franks komt donderdag 30 juni naar Lage Vuursche. Hugo Franks

Inloopmiddag voor ouderen in Lage Vuursche

21 juni 2022 om 11:48 Activiteiten

LAGE VUURSCHE Stichting Welzijn Bewoners Lage Vuursche verzorgt donderdagmiddag 30 juni een inloopmiddag voor ouderen, de laatste voor het zomerreces. De middag is in restaurant Het Vuursche Bos aan de Dorpsstraat te Lage Vuursche omdat dorpshuis De Furs niet beschikbaar is.

De bestuursleden van de stichting zijn bijzonder blij dat ze weer een zeer bekend zanger, keyboard & piano entertainer hebben kunnen strikken voor deze middag en wel Hugo Franks uit Heenvliet. Zowel als zanger of als, eenmansband is Hugo de juiste muzikale keuze voor live muziek tijdens allerlei festiviteiten, zoals optreden voor ouderen. Hij is een enthousiaste zanger & keyboard entertainer. Het volume tijdens zijn optredens is altijd aangepast aan het feest en hij verzorgt al optredens sinds 2005.

Tijdens het optreden voor ouderen komen altijd liedjes uit ‘de goede oude tijd’ in zijn programma voor, u kunt lekker meezingen met mooie luisterliedjes die prachtige en soms emotionele herinneringen zullen oproepen. Hugo heeft geen vaste setlijst, maar speelt altijd in op zijn publiek.

Het belooft ook deze keer weer een bijzonder gezellige middag te worden en de organisatie verwacht een mooi aantal aanwezigen.

De middag begint om 14.00 uur tot ongeveer 16.00 uur, inloop vanaf 13.30 uur. Voor een bezoek aan deze middag bedragen de entreekosten € 3,00 per persoon. Hiervoor krijgt u een gezellige middag met koffie, thee en in de pauze een glaasje fris.

Restaurant Het Vuursche Bos, Dorpsstraat 25 in Lage Vuursche.

Christine Schut
Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie