Inloopmiddag Stichting Welzijn Bewoners Lage Vuursche

16 januari 2019 om 11:09 lokaal

LAGE VUURSCHE Donderdagmiddag 24 januari is er weer een inloopmiddag voor ouderen in het dorpshuis 'De Furs' te Lage Vuursche.

Er is deze middag een optreden gepland met het Zeevrouwenkoor Waterzooi uit Driebergen. Dit vrouwenkoor was al eerder in Lage Vuursche en verzorgde toen een geweldige middag.

Het koor zingt niet alleen liedjes van de zee en shanty's maar ook mooie en gekke andere liedjes. Het koor brengt de liedjes theatraal , vol expressie en vooral met veel plezier. De live begeleiding bestaat uit accordeon, (bas)gitaar, trekzak, mandoline, fluit en ukelele.

In september 2018 heeft het koor meegedaan aan het Shantyfestival in Wijk bij Duurstede en is keurig 2e geworden . Het jury rapport was lovend: prachtige stemmen, durf, meer stemmigheid, prachtige vrolijke uitstraling, mooie kleding passend bij dit koor.

De middag begint om 14.00 uur, dorpshuis open vanaf 13.30 uur. Einde van de middag om ongeveer 16.00 uur.

De entreekosten bedragen € 3,00 per persoon en hiervoor krijgt men bij binnenkomst een kop koffie of thee met wat lekkers daarbij. In de pauze nogmaals een kop koffie of thee met een bonbonnetje.

Noteer dus alvast: donderdagmiddag 24 januari optreden van het Zeevrouwen koor Waterzooi uit Driebergen in het dorpshuis De Furs te Lage Vuursche.

Christine Schut
Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie