Het gezellige terras van tennisvereniging btv De Geeren.
Het gezellige terras van tennisvereniging btv De Geeren. BTV De Geeren

Tennistoernooi Moore MTH 2022 goed gestart

Tennis

BAARN Zaterdag 25 juni is het sportieve en culinaire Moore MTH begonnen. Op het terrein van btv De Geeren werden in het voorweekend al ruim 50 dubbelpartijen in diverse categorieën gespeeld. Maandag, dinsdag en woensdag volgden de avondwedstrijden in de poulerondes. Gemiddeld werden er ongeveer 30 wedstrijden per avond gespeeld. Dagelijks heerst er een gezellige sfeer op het drukbezochte park aan de De Geerenweg.

De deelnemers worden gastvrij onthaald en naast de spannende en leuke wedstrijden die er gespeeld worden is het gezellig op en naast de baan en worden de deelnemers dagelijks verwend met lekkernijen. Iedere dag heeft een ander thema met bijbehorende gerechtjes voor de deelnemers en de toeschouwers.

De weergoden zijn het toernooi dit jaar gunstig gezind. Met flink veel zonneschijn, een beetje bewolking en af en toe een spettertje regen bleven de banen deze week in een prima conditie en zijn we in het finaleweekend beland zonder grote planningsproblemen.

Nagenoeg iedere wedstrijd kon op tijd beginnen in de afgelopen week door een strakke baanplanning en indeling. De organisatie is zeer tevreden over het verloop van het toernooi en meerdere fotps en reacties in interviews met deelnemers zijn te vinden op de facebookpagina van het toernooi.

Vanavond is de feestavond met live muziek en een verloting van mooie prijzen onder de aanwezige deelnemers.

,,Heel blij zijn we met alle sponsoren die het ons financieel mogelijk hebben gemaakt om dit toernooi met de algehele omlijsting weer op deze wijze te kunnen organiseren”, aldus één van de organisatoren.

FINALEWEEKEND Komend weekend zullen op zaterdag 2 en zondag 3 juli de finalerondes worden gespeeld en een aantal mooie wedstrijden in de heren- en damesdubbel categorie vier.

advertentie
advertentie