Talent Cup op velden SV Baarn

28 jun, 22:40 Voetbal Nina Ostendorf
Afbeelding

Koninklijke HFC pakt meeste prijzen

BAARN Voor het eerst op een groot veld voetballen met scouts van Ajax en Vitesse aan de zijlijn is niet niks. Wel meer dan duizend kinderen waren afgelopen zaterdag te vinden bij de Nefkens Talent Cup op de velden van SV Baarn. 

Verschillende voetbalclubs uit Nederland speelden wedstrijden van 16 minuten lang, waarin ze streden om de beker. Op zondag werd het Friends Tournament gehouden, waarbij voetballers en niet-voetballers een sportieve competitie tegen elkaar spelen.

De 20-jarige Stijn Vermeulen heeft het dit weekend druk gehad als SV Baarn speler. Op zaterdag was hij te vinden in de bestuurskamer, waar een drukke, maar gezellige sfeer heerste. De trainers van de jeugd waren druk met het invoeren van de standen en het aansturen van ..

Mis niks, lees alles van Baarn


Blijf op de hoogte van alles wat er speelt in de gemeente Baarn en omliggende plaatsen met Baarnsche Courant. Onze redactie plaatst elke dag nieuwe artikelen en exclusieve verhalen online. Als abonnee van Baarnsche Courant lees je die allemaal. Schrijf je in, dan lees jij ook alles over Baarn.