Hendrin Khandan op de bank van Baarn 1. Naast hem keeperstrainer Ton Gersgasz.
Hendrin Khandan op de bank van Baarn 1. Naast hem keeperstrainer Ton Gersgasz. sv Baarn

Clubman Khandan trainer Baarn 1

8 februari 2022 om 10:00 Voetbal

BAARN Hendrin Khandan gaat Bas Dreef opvolgen als nieuwe hoofdtrainer van SV Baarn 1. Dreef, die volgend seizoen aan de slag gaat bij SO Soest, en Khandan werken nu al samen als trainer en assistent van het eerste elftal.

De voetbalclub is zeer verheugd met de aanstelling van Hendrin Khandan. ,,Hendrin is een bekende naam in de regio als speler en trainer. Hij heeft gespeeld bij SO Soest, Spakenburg en Victoria in de hoogste elftallen en is als (jeugd)trainer op divisieniveau actief geweest en in bezit van UEFA B. Inmiddels is Hendrin al weer heel wat jaren intensief bij SV Baarn betrokken als hoofd jeugdopleiding en daarmee een bekend gezicht bij de club”, aldus de SV Baarn in een persbericht. Naast het hoofdtrainerschap blijft Khandan ook leidinggeven aan het jeugdplan in zijn rol als hoofd jeugdopleiding.

,,SV Baarn heeft de laatste jaren een sterke groei gerealiseerd mede op basis van het jeugdplan en de wijze waarop Hendrin ons plan op de velden tot uitvoering bracht”, zegt Richard Hop, voorzitter van de technische commissie van Baarn. ,,Als assistent is Hendrin betrokken bij het eerste elftal en we willen graag naast de sportieve doelen die we Hendrin meegeven ook dat hij het succes van de SV Baarn jeugd meeneemt naar de selectie, waardoor er echte verbinding ontstaat tussen jeugd en senioren.”

Ook Khandan is blij met zijn aanstelling: ,,Via Peter Visee ben ik bij SV Baarn terecht gekomen. Ik had gelijk een fijn en warm gevoel bij de club en vond het een uitdaging invulling te geven aan het jeugdplan. De club heeft zich sterk ontwikkeld in een mooie balans tussen prestatie en plezier. Ik voel me SV Baarn clubman en wil graag mijn best doen richting verdere ontwikkeling van onze eerste elftal selectie. De ervaring die ik heb opgedaan als assistent smaakt naar meer.”

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie