Thijn Vermeulen
Thijn Vermeulen Thijn Vermeulen

Lunchconcert vrijdag 25 november met Baarnse pianist Thijn Vermeulen in de Paaskerk

19 november 2022 om 23:47 Overig Deel je nieuws

Iedere laatste vrijdag van de maand organiseert Zin in Baarn een lunchconcert in de Paaskerk. Voorafgaand is er koffie en gelegenheid voor ontmoeting. Op 25 november bent u van harte welkom voor het laatste lunchconcert van dit jaar met pianist Thijn Vermeulen. Op het programma voor dit concert staan werken van Beethoven, Bartok, Chopin, Schouwman en Granados. 

Thijn Vermeulen (1986) groeide op in Baarn, en is een veel gevraagd pianist van zangers, instrumentalisten en ensembles. Daarnaast geniet hij van het optreden als solo pianist. Hij heeft gestudeerd aan het Conservatorium van Utrecht. Bij speciale uitzondering heeft hij in een Master van drie jaar zowel specialisaties kamermuziek/ensemble als begeleider- en correptitorschap gedaan. Momenteel is Thijn werkzaam als repetitor en pianist op projectbasis voor het Utrechts Conservatorium, voor Opera Noord-Holland Noord, Het Utrechts Operakoor, Zangstudio Haarlem en voor de International Belcanto Academy. Daarnaast is hij vaak actief als pianist en repetitor voor allerlei andere operagezelschappen, koren en musici.

Het lunchconcert in de Paaskerk, Oude Utrechtseweg 4 in Baarn is van 12:00-12:30 uur.

Voor de maandelijkse lunchconcerten wordt na afloop een vrijwillige bijdrage gevraagd als tegemoetkoming in de onkosten en vergoeding voor de muzikanten. 

Het volgende lunchconcert is vrijdag 27 januari 2023. Meer info: zininbaarn.nl. Wilt u komen, heeft u vragen, of heeft u een suggestie wie dit zou willen? Neem contact op met: marleenkool76@gmail.com  

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie