De Bolero's zijn zangeres Karin Pels en gitarist Frank Muyser.
De Bolero's zijn zangeres Karin Pels en gitarist Frank Muyser. De Bolero's

Lunchconcert duo De Bolero’s in Paaskerk

23 april 2022 om 10:12 Muziek

BAARN Iedere laatste vrijdag van de maand rond lunchtijd organiseert Zin in Baarn een concert in de Paaskerk. Duo De Bolero’s met zangeres Karin Pels en gitarist Frank Muyser zullen het lunchconcert verzorgen op 29 april in de Paaskerk. 

Frank Muyser is een bekende verschijning in Baarn, in jonge jaren gitarist van de Baarnse nederbeatgroep Les Baroques. Landelijk succesvol van 1965 tot 1969.

HERINNERINGEN Hij maakt nu al jaren met Karin Pels sfeervolle en vrolijke muziek, veelal  ’golden oldies’ uit de top 2000, die het publiek aanzetten tot meezingen van deze herkenbare liedjes met alle dierbare herinneringen van weleer die daarbij horen.    

INTIMITEIT Zij zijn de afgelopen jaren in de regio bekend geworden met hun optredens. Zij spelen ook vaak in verzorgingshuizen, waar met name de omgang en het inspelen op herinnering bij senioren hun optredens niet alleen nuttig maakt, maar ook gezellig en zorgt voor een soort van intimiteit met het publiek. 

VERVLOGEN TIJDEN Zij hebben een repertoire wat de herinneringen naar vervlogen tijden doet herleven.

Frank Muyser is ook directeur van Musi-Trade, een artiestenbureau in Baarn en Karin Pels is werkzaam op de afdeling radiologie van het UMC Utrecht. Zij spelen al jaren als muziekduo samen en kennen elkaar via het tennissen.

Vrijdag 29 april om 12.00 uur in de Paaskerk aan de Oude Utrechtseweg 4a (toegang is gratis, een vrijwillige bijdrage na afloop is welkom).

Kijk voor meer informatie op https://zininbaarn.nl/

Hans Veltmeijer
Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie
advertentie