Het team van Écoutez in overleg. Woensdag 16 en donderdag 17 november organiseert het team de hoordagen in Baarn.
Het team van Écoutez in overleg. Woensdag 16 en donderdag 17 november organiseert het team de hoordagen in Baarn. Ecoutez
zakelijk

Open dagen Écoutez op 16 en 17 november

Zakelijk

BAARN Wees voorzichtig met je oren. Dat is de boodschap die de afgelopen weken in toenemende mate te beluisteren valt. Van waarschuwingen van de brancheorganisatie van audiciens en de World Health Organisation tegen te veel geluid op festivals en werkomgevingen tot een item bij de dagelijkse tv-show van Arjen Lubach die aangeeft dat je oren veel te verduren hebben

Op woensdag 16 en donderdag 17 november organiseert het team van Écoutez speciale open dagen in de vestiging aan de Brinkstraat 22-24 in Baarn. ,,Iedereen is welkom van 10 tot 16 uur om vrijblijvend kennis te maken met onze producten, hooradvies te krijgen de koffie en thee staan klaar”, vertelt Lisette Kolenbrander.

De zussen Lisette en Ilse Kolenbrander zijn de eigenaren van Écoutez uit Baarn. Het bedrijf dat mensen helpt bij gehoorproblemen en een ruime expertise heeft op het gebied van hoorproblematiek én de oplossingen hiervoor. Ilse vertelt: ,,Wij vinden dat iedereen goed moet kunnen horen, ongeacht leeftijd, beperkingen van welke aard dan ook. Maar ook het budget of de verzekeraar mag geen belemmering zijn om het toestel van je keuze aan te schaffen. Daarin onderscheiden wij ons. De grote ketens zijn gebonden aan een bescheiden assortiment van standaardmerken. Wij gaan op zoek naar jouw beste hooroplossing. Wij weten dankzij onze ervaring en het netwerk wat de beste oplossing is voor onze klant.”

,,Daarom zijn de Open Dagen een mooi moment om uit te proberen wat bij je past”, legt Lisette uit. ,,Ieder mens is anders met ieder zijn of haar wensen en behoeften. Als het gaat om het kiezen van de juiste hoortoestellen, kunnen die wensen en behoeften net zo uniek zijn. Er is geen standaardtoestel dat iedereen past, weten wij uit ervaring. Er is zoveel keuze en mogelijkheden. Zo hebben wij sinds kort de Oticon Own in ons assortiment. Dit toestel verdwijnt geheel in de gehoorgang, is dus onzichtbaar en discreet. Zo krijg je een beter gehoor zonder een zichtbaar hoortoestel te dragen.”

Tijdens de Écoutez open dagen is er mogelijkheid tot het afnemen van een gehoortest. De cliënt neemt plaats in een geluidsgeïsoleerde ruimte om daar met een koptelefoon geluiden en woorden detecteren. ,,Het gaat vaak fout met de medeklinkers”, legt Lisette uit. ,,Je hoort het verschil niet meer tussen ‘kus, bus, zus of dus’. Dat probleem is niet te onderschatten. Mensen begrijpen het gesprokene niet, ontwijken gesprekken en vermijden ontmoetingen en belanden in een sociaal isolement. Terwijl dat helemaal niet nodig is.”

Ilse: ,,Ons uitgangspunt is de kwaliteit van leven. Door een hoortoestel blijf je bij de tijd en kun je weer meedoen aan een gesprek. Je hoort er weer bij. Wij zorgen er voor dat mensen wat te kiezen hebben. Kom daarom langs voor een gratis hoortest en -meting. Van harte welkom bij de hoordagen van Écoutez op 16 en 17 november.”

Brinkstraat 22-24 in Baarn
https://ecoutez.nl/
tel: 035 543 19 85

advertentie
advertentie