Donderdag 19 mei en vrijdag 20 mei zijn de Kennisdagen bij Écoutez.
Donderdag 19 mei en vrijdag 20 mei zijn de Kennisdagen bij Écoutez. Écoutez

Koffie tijdens de Kennisdagen van Écoutez

Zakelijk

Speciaal voor u op 19 en 20 mei in Baarn

[BAARN] Maak kennis met Écoutez op 19 en 20 mei in de winkel in Baarn. Dan organiseren we de Kennisdagen onder het motto: geef gehoor aan kennis. Kom gezellig langs voor een kop koffie en ontmoet ons team van hoorspecialisten. Zij informeren u over de beste hooroplossingen. Of het nu gaat over een hoortest of het aanmeten van hoortoestellen. Wij weten waarover we praten. Tijdens de dagen presenteert fabrikant Phonak de nieuwste hoortoestellen. 

Nu we twee jaren op afstand zijn geweest, mogen we u weer verwelkomen. Ons team van hoorspecialisten is beide dagen aanwezig. Zij kunnen al uw vragen beantwoorden en u informeren over de beste hooroplossingen. Ook presenteert Phonak de nieuwste leden van de ‘Paradise-familie’. Deze hoortoestellen zijn technisch gezien weer een beetje beter dan de toestellen van afgelopen jaren. Met beter geluid, vaak ook waterproof, oplaadbaar en soms voorzien van hartslagmeter. Phonak zet met de nieuwste serie een stap voorwaarts. De fabrikant onderstreept dat gezondheid en goed horen van alles met elkaar te maken hebben. Kom de toestellen eens van dichtbij bekijken en laat u vertellen wat ze voor u kunnen betekenen. U hoort het als eerste bij ons.

METEN IS WETEN Onze ervaring is dat de Kennisdagen bij uitstek geschikt zijn om op laagdrempelige wijze kennis te maken met onze hoorspecialisten. Mede daarom organiseren we dit open huis. Het is een aardig moment om even meer te weten te komen over hoortoestellen. We vertellen graag over het nut van bijvoorbeeld een gratis nulmeting. Een meting om te kijken wat de stand van zaken is qua horen. Veel mensen twijfelen wel eens aan het gehoor. Dan is een nulmeting uitermate geschikt. Want zoals wij zeggen: meten is weten!

Aanmelden voor deze twee Kennisdagen hoeft niet, maar vinden we wel fijn. Dan kunnen we voldoende lekkere koffie en thee in huis halen. Stuur een berichtje naar info@ecoutez.nl met naam en met hoeveel personen u langskomt en op welke dag. Heeft u vragen voorafgaand aan de Kennisdagen? Mail of bel ons dan even.

De kennisdagen van Écoutez: geef gehoor aan kennis!

De Kennisdagen

donderdag 19 mei en vrijdag 20 mei

van 10.00 uur tot 16.00 uur

Brinkstraat 22-24, Baarn

Mail: info@ecoutez.nl

Telefoon: 035 543 19 85

advertentie