Van Hardeveld beschikbaar als wethouder

25 jan 2022, 12:00 Politiek
Caspar Huurdeman
Rik van Hardeveld is beschikbaar als wethouder.
Rik van Hardeveld is beschikbaar als wethouder.

BAARN Mocht het CDA na de gemeenteraadsverkiezingen in het college van burgemeester en wethouders komen, dan is lijsttrekker Rik van Hardeveld beschikbaar als wethouder. 

Dat laat Van Hardeveld desgevraagd weten, nadat de afgelopen dagen alle Baarnse CDA leden een mail ontvingen over het toekomstperspectief van de ChristenDemocraten. Zoals verwacht ziet de huidige wethouder Jannelies Vissers af van een nieuwe termijn. Van Hardeveld: ,,Het is nog veel te vroeg om te weten hoe een college eruit komt te zien en wat de positie van het CDA is. Aan de andere kant hebben de leden en de kiezers recht op duidelijkheid. Nu eerst maar eens zorgen dat we bij de gemeenteraadsverkiezingen genoeg stemmen verzamelen.”

Mis niks, lees alles van Baarn


Blijf op de hoogte van alles wat er speelt in de gemeente Baarn en omliggende plaatsen met Baarnsche Courant. Onze redactie plaatst elke dag nieuwe artikelen en exclusieve verhalen online. Als abonnee van Baarnsche Courant lees je die allemaal. Schrijf je in, dan lees jij ook alles over Baarn.